論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 lily-of-valley 於 11-3-14 19:28 發表
咁賤都想得出.

If maid said these things, I will said"If you miss Sir and love Sir, pay sir everytime $5000. Also have to camera it for evidence that Sir not rape you. You need Sir not Sir need you." ...
係喎,同佢講:亞蛇同妳 食歺飯都要收錢架喎。嗱嗱…見妳行開行埋,畀妳一个友情價:答你一句就收$50,聽妳一句ILoveU收$100,同妳食歺飯收$500(飯可以免費),出街收$1000,,其他服務收$5000。私人交易不得與合約混拗。大家簽張約協定,一旦服務提供左,妳就欠我同亞Sir錢。不是屈你or克扣妳人工。要幫襯唔該先俾錢。冇錢就死開繼續做野,儲夠錢再來問亞蛇。不過到時可能因通脹又起價架喇!!

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 pollyw 於 11-3-15 11:16 發表
係喎,同佢講:亞蛇同妳 食歺飯都要收錢架喎。嗱嗱…見妳行開行埋,畀妳一个友情價:答你一句就收$50,聽妳一句ILoveU收$100,同妳食歺飯收$500(飯可以免費),出街收$1000,,其他服務收$5000。私人交易不得與合約混拗。大 ...

咦~~ 喂~~~
我拿拿林同阿sir傾下, set定張price list先
明碼實價免爭拗
仲有, 小本經營, 只收現金, 私人豬票恕不接納, 信用卡加收3%手續費

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 ellawyc 於 11-3-15 11:37 發表

咦~~ 喂~~~
我拿拿林同阿sir傾下, set定張price list先
明碼實價免爭拗
仲有, 小本經營, 只收現金, 私人豬票恕不接納, 信用卡加收3%手續費
都唔算小本架 !唔好話咩,淨係要亞蛇同佢對話,,要眼神接觸,妳話几咁厭惡!妳有冇見過一个亞蛇会同一个屎坑對話?同一舊屎会有眼神接觸ㄚ??

見大家咁高興,再黎同亞姐開支香濱賀一賀佢,收多个開酒費一千大元。

伯爵府

我有招仲絕~~~

我會同工人講,無人可以阻止你 love/miss 阿sir,不過唔該你變左性先,咁至有計傾~

阿sir 係鍾意男人既~

(邊個話你知,阿mum 一定係女人?!)

依家仲唔做清潔?手術費幾萬蚊,你有排儲呀!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 mylulu007 於 11-3-15 12:15 發表
我有招仲絕~~~

我會同工人講,無人可以阻止你 love/miss 阿sir,不過唔該你變左性先,咁至有計傾~

阿sir 係鍾意男人既~

(邊個話你知,阿mum 一定係女人?!)

依家仲唔做清潔?手術費幾萬蚊,你有排儲呀! ...

Good Idea!

大宅

大宅

哈哈, 比你笑死, 我老公都會一野罵爆佢, 用E招係我屋企係唔WORK架. 講幾句就想我抄你, 無禁易

原帖由 Siuchoi 於 11-3-14 16:55 發表
[就係響女主人面前同男主人講"Sir, I miss U, I Love U".....]

男爵府

亞mum,你不如直接同佢講:I 苙you too la !

首頁

尾頁

跳至