跳至

首頁

尾頁

子爵府

Cindy媽咪 發表於 11-5-12 23:20
Icycream & all,

Markus 唔去啦... 下次 "back to school" party 啦....

Cindy媽咪

下次再約啦... (v^ー°)

Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

Cindy媽咪 發表於 11-5-12 23:15
剛去左反對.... 都係得o個8個人反對咋...

盡吓人事啦..... 無辦法
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

子爵府

all,

明天見啦...

老友記聚會 2011《8歲生日會》

http://chcy.caritas.org.hk/activities_s.htm

明愛長康兒童及青少年中心
青衣長康青盛苑A翼二樓

日期: 15 May (Sun)
時間: 2:30-5:30pm (3小時)

中心位置 (交通): http://chcy.caritas.org.hk/about_location.htm

http://chcy.caritas.org.hk/images/booklet/201101/ch_booklet_201101_10.jpg

派對抽獎禮物:我會去買D 簡單小禮物 for抽獎, 每個小朋友都會有份, 大家不用帶禮物交換啦.. OK ??

收錢.. ???
明天先同大家計數, 人數可能有變 暫時大約是
@$65.5- 每位(大小同價)

唔該請自備"散銀"... 不設找贖....

子爵府

all,

Party 有提供餐具的

但大家也可以請小朋友自備餐盒& 餐具,
我囡已習慣去教堂大食會或學校party,
都會自備餐盒 & 餐具的...

支持環保..

禁止發言

大宅

Dear all

昨天又渡過了一個開開心心的 8嵗party, 有啲 MCDONALD feel, 個MC 好得, 絕對超值!!! 抵玩!!! 多謝哂各位.

mmak, 你買既玩具好啱用, 亞仔選了slide pen board 我地想買咗好耐架. 今次有的陰盛陽衰, 不過男仔都嘈過啲女仔, 亞仔仲話咁先叫正常party行為, hehe, 佢都有問點解唔見澍森 etc.........

希望好快再有GATHERING, 去outing至好, 啲小朋友要有空間跑吓, 走吓呢. tks again.
願你開開心心、快高長大、聽教聽話!!

子爵府

KAHOBB 發表於 11-5-16 08:17
Dear all

昨天又渡過了一個開開心心的 8嵗party, 有啲 MCDONALD feel, 個MC 好得, 絕對超值!!! 抵玩 ...

kahobb,

我都想去outing 架, 但時間難就嘛.....

ymca 係京士柏有個場係OUTDOOR, 可以搞PARTY, 出年諗諗,
聽講會好曬好熱??? d阿太唔知肯5肯曬黑喎???
昨日難得大家都唔怕辛苦... 一家大細走幾場, 都肯嚟一聚..

多謝大家支持...

明年我地早D約.... 希望擇到個好日子...

禁止發言

大宅

mmak 發表於 11-5-16 11:14
kahobb,

oh... 第一年 miss 左 birthdya party ...

有冇相睇啊?

子爵府

Cindy媽咪 發表於 11-5-19 00:01
oh... 第一年 miss 左 birthdya party ...

有冇相睇啊?

facebook la... 佢地都已經post photo ...

首頁

尾頁

跳至