心聲留言

跳至

首頁
34567...13

尾頁

洋房

我朋友唔多, 十隻手指數得晒, 交心o既1個起2個止...
我覺得朋友貴精不貴多, 我無酒肉朋友, 所以同d fd都唔係成日出嚟飲飲食食, 1年可能都係見5, 6次~

有時都覺得悶, 好想識d可以成日見, 飲飲食食, 嘻嘻哈哈o既fd, 不過本身性格好慢熱, 亦都唔識同人social, 所以唔容易識到fd...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Lezah 發表於 11-4-2 17:34
我朋友唔多, 十隻手指數得晒, 交心o既1個起2個止...
我覺得朋友貴精不貴多, 我無酒肉朋友, 所以同d fd都唔 ...

我同你差不多啵~~

而且鍾意打字多過面對面傾偈~

打電話我至怕..出街飯局飲野消費更加無興趣...

唔買名牌唔用貴野唔做facial....

所有女人最鍾意既野我都唔多鍾意....所以更加無溝通...無乜朋友

複式洋房

我都係, 仲要係仔女大了的寡婦一名.有時都唔知做人為甚麼.

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

alicealice313 發表於 11-4-4 01:10
我都係,有 時都怕去人多既地方, 星期六去咗尖沙咀睇個女表演我搭地鐵居然唔識路,我感到對出面既環境好 陌 ...

u are no alone ~~:lol我都成日同個女講..地車再多幾條線我實蕩失路

人多.....新潮.....高檔....迫人既地方我都好少去

又陌生又無興趣..... 我淨係鍾意上網...打牌同行山...

做乜咁夜丫?! .... :D 我玩game玩到而家先訓...訓前上黎碌一碌...

子爵府

畀面勳章 親子達人勳章

回覆 tedghost 的帖子

me2

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

alicealice313 發表於 11-4-4 02:21
你都好識打牌, 我連牌都唔識打,該偎, 咁夜唔訓因為要餵三點鐘嗰次奶

你真係6個B ?! 好驚嚇啊~~

幾多個人湊6個呀 ? 佢地幾大 ?

你幾無朋友都好...忙佢地都夠你忙啦..

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

alicealice313 發表於 11-4-4 11:27
我 一個人湊, 湊佢地又唔係好忙, 仲有時間誠
大女12歲, 2仔10歲, 3仔4歲, 4仔3歲, 5仔2歲, 6女兩個月,
...

但出街點出呀~~ XDDDDD 拖都拖唔晒

你同你老公都好鍾意小朋友..特登生架 ?!

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

alicealice313 發表於 11-4-4 11:40
出街四個行路, 兩個坐bb車, 我同我老公都好仲意小朋友, 和迷信, 相信我小產咗既bb會返黎, 結果生到第六個 ...

照顧到佢地..你兩個又鍾意..就無問題啦~~ 一D都唔傻~

比起而家生兩個就話無可能湊到..一定要請工人果D..你好叻丫~

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

summer_rose 發表於 11-4-3 03:53
我都係, 仲要係仔女大了的寡婦一名.有時都唔知做人為甚麼.

HIHI~~人生係夾雜住好多開心同唔開心既事~

唔開心時要樂觀面對...千祈唔好屈住屈住呀~~

有時唔想見人...無乜朋友..都可以上網同人傾下偈~

呢個世界重有好多好人好事...等緊我地去發掘 :)

alicealice313  但願如此  發表於 11-4-4 23:19

別墅

same as me

民房

我係學校得一位知己朋友,自問都已經夠><
係出面,因為我學跳舞,都識左唔少朋友,未至於知己,但都好滿足
樓主,你慢慢諗下,邊位朋友經常係身邊支持你?唔需要太多朋友嫁~

曲曲  無 &gt;&lt;  發表於 11-4-6 12:55

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 環保接龍勳章

結咗婚有小孩令我沒什麼私人時間去跟朋友聯系

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我都係孤獨精, 連在bk開post都無人回應我的啊!

伯爵府

bulubee 發表於 11-4-7 12:48
我都係孤獨精, 連在bk開post都無人回應我的啊!

我回應你)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bulubee  多謝你啊!!!! ^^  發表於 11-4-8 10:05

首頁
34567...13

尾頁

跳至