自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人去過 FACE 影過BB相或家庭相,會唔會又係叫人加錢加錢再加錢呢?
因本人有張$1288Coupon,可選15張數碼影像。
仲諗緊去唔去影,又驚去到比人 ....

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

我都係有coupon去,其實如果你定力夠,你揀15張走係冇問題,佢地唔會sale得好緊要。不過到時百幾張相比你揀15張,會好有難度的!

原帖由 至愛童裝 於 11-3-22 16:21 發表
有無人去過 FACE 影過BB相或家庭相,會唔會又係叫人加錢加錢再加錢呢?
仲諗緊去唔去影,又驚去到比人 .... ...

男爵府

我都係 +四張相就走人播, 冇勁SALES ,,但我自己想買咋

大宅

勁Sales您, 我都係用張$1,288 Coupon去影, 最後加多$800先可以離開, 好Q煩.....最好唔好去...

原帖由 至愛童裝 於 11-3-22 16:21 發表
仲諗緊去唔去影,又驚去到比人 .... ...

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

We tried and they did not hard sell

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

伯爵府

好媽媽勳章

登記那天SELL一次
拍 之前SELL一次
拍完再SELL一次

我 甚麼都無加
只要 15張

複式洋房

咁睇落都應該幾OK喎!
唔該晒各位!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

如果真係有加既,我諗本身係d相真係靚啫
FACE ok架

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

其實就算真係加錢都係因為你影得靚姐, 如果唔係點sell你都無用啦.

複式洋房

影得好唔好???

大宅

OK wor.
我影過2次, 2次都無加$, 有sell package, 但唔係好push.
我第2次仲係用groupon, package 唔駛$500攞20張相走人.
影得好唔好, 睇下安排比你個攝影師好唔好啦, 我第一次個個好過第二個, 不過佢地影好多相 (over 120張), 一定有d影得靚.

首頁

尾頁

跳至