論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

真係好忟囉....個衰人次次打爛0野都唔出聲,次次都係我想欏0黎用時發覺無0左.

同佢講0左N次唔該打爛0野通知聲我丫,我又無試過叫佢賠錢,點解係都要咁賤格?!!!

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

岩岩都發生係我身上, 我又係諗住爛咗算數, 點知佢琴日激得我好緊要, 我叫咗佢賠番比我, 比個教訓佢....

大宅

我係覺得人人都有機會打爛0野,打爛0左唔緊要囉,最緊要係通知聲我,唔出聲收埋當無發生過係最衰!

珍珠宮

咁你仲唔明??

米就係你唔洗佢賠, 佢先睬你都有味之嘛~~

民房

This is always happenening in my home as well, break anything will not tell. Last time, my husband found out that she break a jade lion and she just use the super glue to glue it back and put in the original place as if nothing has happened. When my husband found that out, then only she admit...but will never apologise...
Her name is Babi Jean Mendoza DANAO...be careful

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都俾我舊工人激死加笑死
個傻婆我好中意佢,從未大聲話過佢
點知佢走後,俾我新工人發現原來舊工人打爛左我一對石龜既其中一隻,但又將尼一對龜放入個景泰藍度,想神不知鬼不覺
佢真係傻,點解吾索性掉左佢呢?到而家我望到對龜,都哭笑不得

禁止訪問

侯爵府

我果個相比唔算整爛好多野啫(4年), 只係(且)爛左個大眼雞門, 一個風房葉, 撞到2個廁所既水管漏水, 撞崩晒我D牆角, 洗到其中一間房道牆石屎都睇到再用噴漆噴返以為我地唔知, 一對COMBI學習筷子同2個瓜刨當垃圾咁包埋掉左, 整爛果D段正冇得講喇,佢有SAY SORRY就算, 但掉左2個瓜刨同學習筷子時,因為冇證據麻,佢完全唔覺得係佢整唔見架,話佢時佢眼神心心不憤架,而家雖然佢人都走左,但我諗起佢D惡行我仲係好鬼憎佢, 唔知你地會唔會好似我咁小氣既呢?

大宅

做人最基本既誠實都冇,唔怪得之成個國家都冇進步!!!!
女人咁辛苦搵錢,養家養子女!!
最後個女可能都係做工人....
唉.....

如果肯做好D,教子女好D...
將來一定可以更好!!!

大宅

29XX86 :

我個工人同你個工人真係同一類人呀!
佢除0左打爛0野,都試過整壞洗衣機,換燈膽就成支燈連電線抆爛0左,因為成日用力拉住d門鎖而令到全屋門鎖都壞壞地.話佢又係用d不忿氣眼神望住我囉!

男爵府

回覆 colourlu 的帖子

agree

首頁

尾頁

跳至