婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

個老公係錫佢..見佢咳到咁辛苦...根本唔應該叫佢去99度LAW

大宅

好多男人其實明白,不過只會幫自己阿媽,所謂幫親不幫理。

大宅

安室だがな 發表於 11-3-28 19:22
我99如果甘講,我會係甘爹老公,話好辛苦,i 住老公,仲叫老公同我濕平,佢比錢!!仲不停些些老公,仲大大聲講冇嫁 ...

做得好。

珍珠宮

2023年兔年勳章

你老公醒目D,要買野比你,唔好係99面前講!
免得99比說話你聽.
不過好多男人都咁,根本5知/扮5知/覺得我地多心~
好似上星期咁,我99生日,
我C6同大伯請佢去酒樓食飯,咁等位期間,
C6話同我去附近商店睇野,之后C6話想買件衫比我,
我話下次先啦,C6問我點解E加5要,
我話你阿媽生日,你只請佢食飯,無送野比佢,但如果E+買衫比我,
比99見到5係咁好,總之5適當啦!
點之比C6話番我轉頭,仲話:有乜問題呀?(好惡果種.)
唉!C6根本5明,之后我話:唉!D衫睇5岩呀!下次啦!

侯爵府

我老公好明白架喎,因為我老公都頂吾順佢阿媽,不過始終係佢阿媽,我都吾會要佢難做嘅。

大宅

畀面勳章

次次同c6講親99or62 d野,佢就會當聽唔到或者扮瞓(除非同佢講"幾時番去6299度")

大宅

我老公一時一樣啦,有時幫99,有時都會話吓佢,不過多數無人時都會講D順耳既話俾我聽,所以唔過分就算啦。我諗都係叫D老公唔好響99在時對你咁好,妒忌有時真係人之常情,尤其是嗰D視仔如命的99。

首頁

尾頁

跳至