跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Jezy 發表於 11-4-14 11:48
我小朋友4yrs多開始學, 佢果時學單音, 現在學雙音, eg. ou, ai....., book 1 拿左cert, 老師都test過佢, d ...

原來四歲才學Level 1, 咁我等囡囡三歲後才學啦, 我以前比過阿囡上過一班PLAYGROUP, 我覺得好似唔係幾好咁, 佰幾蚊堂又貴又多小朋友一齊上, 都學唔到咩野咁, 其實我係成日聽話學PHONIC小朋友學完識得自己併音讀生字對日後的串字黙書有好大幫助我才想阿囡學, 唔知我有冇理解錯呢?

大宅

Jezy 發表於 11-4-14 09:44
唔駛客氣, cutiebaby .我個仔都响度讀, 佢之前都係同bk d mama夾埋4個成組, 到依家都係八五折, 佢讀完level ...

hello, 請問你地夠人開班未呀?我囝3歲1個月都想join ar...

別墅

回覆 CuteBaby07 的帖子

係邊到嚟, 同埋我小朋友4.5歲喎

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆 Jezy 的帖子

Jezy:

Thank you ar,
我係有興趣呀, 你覺得教得好嗎?
我想再看看其他有冇這課程,
想比較吓先.

DoDoDo

男爵府

dodoso,其實知道佢識拼果d音, 因佢地d 老c好少出來同家長接觸, 唔知佢上堂情況, 係小朋友自己入去上堂, 只係睇到佢test pass唔pass, 你可以比較下其他d course適合與否先.

複式洋房

回覆 yatkiu 的帖子

你有冇上過佢個website睇, 如果元朗centre就係泰祥街大鴻輝商業大厦1樓(近元朗英藝)

我而家改咗今個星期六去荃灣centre試堂, 試完講俾你地聽個情況啦.

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我剛問咗嘞, 個小姐話最好足3歲先比佢上, 叫我7-8月先去聽講座及試堂.
DoDoDo

男爵府

童步依個星期六, 日都有免費試堂. 你地可以去睇下!

子爵府

Jezy tHANKS
DoDoDo

大宅

hello, my girl at Smiley English! 佢地學英式發音
email:[email protected]
fb name : Florance Li
Pet Name : Dior  
** ADD ME LA ^^

大宅

醒目開學勳章

回覆 florance108 的帖子

呢間learning center好唔好? 你囡囡讀左幾耐呀?

男爵府

回覆 florance108 的帖子

Florance 108, 我都去過果度試堂, 咁你讀開係一堂幾錢? 係咪仲有交晒半年有折.?

大宅

我都係等佢足左3YRS先去讀, 讀左差唔多兩個月.
係我阿嫂介紹,佢話佢地教既係英式發音. 上堂會有寫字,填顏色, 做習作, 上完堂,會寫低學左咩字和COMMENT. 上次佢寫左要留意個"i". 我都有同佢再讀下架。 佢地長期85折,折左之後$ 595/月費 (1CLASS/WEEK), 我覺得OK, 最緊要阿女學得開心, 有興趣學!
我無留意係咪仲有交晒半年有折,等我天日問下先。
email:[email protected]
fb name : Florance Li
Pet Name : Dior  
** ADD ME LA ^^

大宅

大家有無聽過stepping stoive tutorial leivter? ok嗎?

男爵府

謝謝你, florence.

別墅

回覆 yatkiu 的帖子

係海外信託銀行樓上 (10樓) 都有星期六上午班
你可以打去問下 3480 9290 (Gardner Enlightenment Association)

首頁

尾頁

跳至