自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

召藥師 發表於 11-4-8 18:43
上星期五版主去bk office開會,已成功向大臣爭取,最高票數的頭5位會員可以有bk禮品包,當中包括bk袋、bk原 ...

最高票我實冇份啦mouth:....有參加可唔可以比個安慰獎....bk環保袋

wing  我又要呀 .... 係BK差不多9年...連環保袋都矛....唔知有無十年老人牌架呢??? hahaha  發表於 11-4-19 22:27

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

0拿,我即管試吓問大臣可唔可以參加者人人(或頭幾多名參加者)有個bk環保袋,不過得唔得我唔知架
盡我一己之力,發放正能量!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

召藥師 發表於 11-4-19 22:46
0拿,我即管試吓問大臣可唔可以參加者人人(或頭幾多名參加者)有個bk環保袋,不過得唔得我唔知架:qu ...

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

最後一周貼相喇! 大家記得貼夠4張大岩桐不同生長階段嘅相係同一個post度呀! 記得把握最後機會!!

http://www.baby-kingdom.com/foru ... =3557535&extra=

版主

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 育兒性格勳章 2016畫展勳章

我冇種開大岩桐丫~
只係有幾棵驅蚊草咋~
見我在線?
但可能我已行開了!
以為我行開了?
但可能我就係望住喎!
所以......你估我唔到!

子爵府

我而家嗰棵種到有兩朵大紫色花, 重有好多花未開呀

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

特別大獎可和大臣共享晚餐XD

karkar39  搞笑  發表於 11-6-13 19:06
召藥師  邊個俾錢先? XD  發表於 11-5-25 16:17
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我種左7個月有多喇
到而家成盤野都係起勢爆冧
硬係唔開花既
希望佢生生性性係31號前開一朵都好丫

超級版主

我好死懶,咁耐只係落過兩次肥,原本有好幾個花蕾BB,但唔夠營養只有兩個長得大,而家就快開花,阿女日日走去望,話個花苞好得意。

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

未開花......

超級版主

回覆 rubyplk 的帖子

仲有幾日,可能last day開呢! 我個棵都未開呀,不過見到兩個脹卜卜花苞。

rubyplk  成你貴言  發表於 11-5-25 17:09

子爵府

畀面勳章

我邊花都唔見到一個...冇得玩lu...

Shadow  吓??要4張?我得2張...  發表於 11-5-31 17:48
召藥師  咁有冇影開相做紀錄呀? 我叫大臣賣大包,有參加而又貼夠4張相就有章送啦~  發表於 11-5-25 17:11

子爵府

畀面勳章

回覆 agnes8 的帖子

召藥師 真的嗎?? 我有影呀...
等極佢都冇花出...

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

超級版主

記得貼夠相呀大家~

(剛剛我先post完,了咗件心事)

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

嗱…唔好話我知送國王造型艾風外殼……我無艾風啦XD
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

種水草咋..得唔得啊???

伯爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cathy-tse 發表於 11-5-26 00:35
牛精仔上次講咁多post佢茶實有毛交相姐???

有KA!!!仲雞那咁大個名TIM...好勁KA!!

召藥師  XD 貼咗4張就閃,近照都冇張......唔知佢今晚會唔會貼多D  發表於 11-5-31 18:31

*得饒人處且饒人!!
*Be able to forgive, and forgive !!
*許しを、できるようしようと許す!!
*용서를, 수 만나 용서를!!

超級版主

rabbit75 發表於 11-5-31 17:43
嗱…唔好話我知送國王造型艾風外殼……我無艾風啦XD
你就想喇! 獨家限量bk官方iphone外殼大臣真係送俾我嘅話,我諗我真係會死慳死抵出部iphone

超級版主

LedTV 發表於 11-5-31 17:44
種水草咋..得唔得啊???

今次玩一人一花(跟康文署)咋

睇吓BK佢地遲D會唔會再搞D特別D嘅勳章活動,如養寵物、攝影、烹飪等啦(以上純粹個人意見,並不代表BK)

首頁
23456...8

尾頁

跳至