自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

由於今屆一人一花種植勳章比賽嘅合資格會員人數超出投票選項上限,我會同管理員夾夾用其他方式代替直接投票。另外有會員圖片顯示出咗問題(截止前我見到佢UP到相),我會等多兩日先公開入選名單進行最後BK精品爭奪戰活動。請各位見諒!
盡我一己之力,發放正能量!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我新嚟咖!錯過咗添!
下次一定參加!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

由於今年參加人數比去年增加了很多! 合資格被投票的會員數量超出投票主題選項上限,所以我請管理員開設了<第二屆一人一花種植比賽支持區> ,將合資格被投票的會員的回覆分割成獨立主題,得到最高支持數量的頭五個主題的樓主可以獲得BK限量版精品! 而所有樓主都可獲得2011至尊種植勳章,其餘的參加者都可獲得2011精緻種植勳章

規則:
-樓主可自行修改主題標題,以吸引其他會員入內瀏覽及支持。

-樓主可以在自己的主題內作拉票宣傳
,以增加暴光率,但嚴禁在其他入選的會員主題內拉票,違規者的主題會被關閉。

-樓主還可以在自由講場及種植園地的指定主題內拉票,但不可在親子王國任何一個討論區發表新主題拉票,所有違規發表會被刪除或移走。
自由講場拉票主題: http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3796193
種植園地拉票主題: http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3970890
-其他會員可到主題內按"支持"鍵支持參賽者,亦可在主題內發表支持或鼓勵的回覆,回覆發表後可得國民生產力10分(一次性,以後在支持區內發表也不會再增加國民生產力分或附加生產力分數)。

-"支持"及拉票有效時間由現在至2011年6月24日下午5時正

wcpcelia  THANKS  發表於 11-6-14 11:29
牛精仔  我要個章呀 ^^  發表於 11-6-13 18:43

超級版主

請大家多多支持! 今次我第一次話哂事搞依個種植勳章活動,分割主題、諗規則同發pm都打到手軟

各位入去種植園地子版發表回覆,可以得到國民生產力10分(只有一次得分)!亦請大家多多按'支持'!!

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

各位支持吓啦, 我棵花好得意o架!!!

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1
~~~ LOVE & PEACE ~~~

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

召藥師 發表於 11-6-13 18:07
由於今年參加人數比去年增加了很多! 合資格被投票的會員數量超出投票主題選項上限,所以我請管理員開設了 ...

召藥師  妳坐底有個精緻勳章,唔好喊啦  發表於 11-6-13 18:45

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我搵唔返我D圖 ...我要分張

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

支持下我啦,
第一次種野, 仲開到花,
好難得架喇

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D2

牛精仔  DONE  發表於 11-6-13 19:12
執仔之手 與仔偕老

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Allyly  哈哈.你d勳章都好多吓, 少一個唔少啦! haha~~  發表於 11-6-13 18:52

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

請多多支持哥哥嗰盆

http://www.baby-kingdom.com/foru ... ;extra=#pid48828300

牛精仔  你D圖咁靚支持左LAR, 我要個章呀, BK比個章我啦..HAHA  發表於 11-6-13 19:00
牛精仔  我啦...HAHAA  發表於 11-6-13 18:58

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

點解你地搵到自己D圖架? 我要個章呀

召藥師  有貼相就坐底有個章! (精緻種植勳章)  發表於 11-6-13 18:59

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

我D花依家先見有2粒仔花芯咋
需然無花, 但係D葉生得好茂盛, 比比面都支持下啦

以本傷人..................>支持我者可得餐蛋麵一碗

超級版主

rubyplk 發表於 11-6-13 18:53
我D花依家先見有2粒仔花芯咋
需然無花, 但係D葉生得好茂盛, 比比面都支持下啦
唔好意思......冇入選,支持唔到喎(入選會員嘅主題會被分割成為獨立一個主題,同時會收到pm通知)

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

召藥師 發表於 11-6-13 18:57
唔好意思......冇入選,支持唔到喎(入選會員嘅主題會被分割成為獨立一個主題,同時會收到pm通知)
...

我知

用心支持就夠啦

琥珀宮

召藥師 有貼相就坐底有個章! (精緻種植勳章) 發表於 1 分鐘前

REALLY ? 我等你呀吓

超級版主

rubyplk 發表於 11-6-13 18:59
我知

用心支持就夠啦
我精神上支持妳

妳支持咗我未(實際上)

rubyplk  等我去行個圈睇睇先~  發表於 11-6-13 19:12
karkar39  哈哈  發表於 11-6-13 19:11
牛精仔  你條LINK響邊?  發表於 11-6-13 19:10

王國長老

召藥師 發表於 11-6-13 19:03
我精神上支持妳

妳支持咗我未(實際上)

wakakakakakaka~

Done~

召藥師  多謝! 去支持區發個回覆可以有10分喎(當係投票分) *依10分只可以攞一次  發表於 11-6-13 19:09

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

請大家都支持我啦!
第一次種到野喎!

支持下啦!

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

首頁
34567...8

尾頁

跳至