自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

吉吉島9折今日去入貨,見到買左幾年都係24.9既廁紙(SCXXT)標價34.9,我問職員點解差咁遠,佢話最近廁紙全部加左價,仲話有隻唔係咁靚既都賣緊43蚊10卷,黐線架!!!搶線咩!!!
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

伯爵府

唔係呀?我都用開呢隻,係惠康買,仲諗住聽日去買添,唔知惠康會唔會加價呢?
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

karkar39 發表於 11-4-3 01:56
通常吉之島做9折,都會將貨品價錢提高,(打心理戰)

yes, 什麼特價場, 多數都係將價格提高左再折架

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

廁紙一向藥房比其他地方賣抵d...我琴日睇過..價錢一樣
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

去藥房買,價錢會平少少

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

karkar39 發表於 11-4-3 01:56
通常吉之島做9折,都會將貨品價錢提高,(打心理戰)

係啊,所以真係特價先買(要睇真d)

cicicat  冇錯,而家特價日即水魚日,特完仲貴過平日,short 架,精明消費者要日日記價格,咪做傻瓜  發表於 11-4-3 16:50

首頁

尾頁

跳至