親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

澳門漁人碼頭

請問澳門漁人碼頭開o左未?

侯爵府

Re: 澳門漁人碼頭

未..... 連起都未起好~~

大宅

Hi Stephanielam
我見你是macau人,應該清楚d。我打算月底去macau, 3Day2Nite,想找間hotel 有室外swimming pool, 本來hyatt是個好選擇,又頗貴同舊,新世紀又雜,想問

侯爵府

yw
係呀, hyatt真係好舊架啦, 但係個價就一d都唔舊, 真係唔抵住呀~~

金龍我前兩日先去完食buffet, 見佢就好新law, 但係就係中資o既... 如果價錢ok都住得過o既.... (但係我唔知佢有冇swimming pool)

你想住澳門(市區)定係乙水仔呀?

大宅

thank you stephenietam
你睇
Hyatt 約$1200 room only (for sun-thur)
金龍約$550 room only (for sun- thur)
其實住邊都都無所謂,乙水仔都好方便ger,我是2大1小去,阿仔要游水,所以一定要有個四正既泳池。妳有無好提意呀!!!遠d都得 :-P :-P

男爵府

stephenietam,

I also want to go to Macau on August, any good hotel, have a nice swimming pool and not expensive, anywhere is OK.

Thank you.

october

侯爵府

yw
我頭先經過金龍, 睇過, 唔覺佢有室外swimming pool wor......

我幫你check下有冇other choices再話你知啦~~

大宅

thanks a lot stephenietam,
琴日已check 過la,金龍有泳池的,不過好細
結果我book了
(SUN)1st day - 格蘭 - 有個小型室外泳池(乙水仔新酒店) ,
$910 (2 套船飛 + 房)
(MON)2nd day - hyatt regency
$910 (房 + 2 早餐)
另再加一套阿仔船飛
要搬酒店好似好煩,不過橫掂阿仔唔介意試新酒店,咁樣就可以慳成$6xx

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stephenietam,

想麻煩你呢個澳門人~ :mrgreen:
我一家人準備去澳門玩,住威斯汀(舊年去過,好鍾意),我想問路環果邊有咩地點可以去行下睇下? 有咩好食?

大宅

yw,
你係邊度book架,咁平ge
(yw 寫道:
thanks a lot stephenietam,
琴日已check 過la,金龍有泳池的,不過好細
結果我book了
(SUN)1st day - 格蘭 - 有個小型室外泳池(乙水仔新酒店) ,
$910 (2 套船飛 + 房)
(MON)2nd day - hyatt regency
$910 (房 + 2 早餐)
另再加一套阿仔船飛
要搬酒店好似好煩,不過橫掂阿仔唔介意試新酒店,咁樣就可以慳成$6xx

侯爵府

yw
格蘭?? hehee, 我個房望住佢個swimming pool架wor, 都時睇見唔見到你游水先~~

大宅

hinhinmami,
在澳門南華旅行社-信德中心3樓318室t:28150208,佢果道真幾平,你可以再同油麻地&錦倫比較

侯爵府

yw
真係好細下架wor, 同hyatt果個比, 真係細好多, 但係我見又唔係好多人o既, 同小朋友游都ok 架~~

侯爵府

stephenietam :

Hello!!!
我早前睇旅遊書介紹新口岸海景花園有間米奇 cafe,想問下你是否知道呀???想問下該 cafe 是否值得一去??因為我妹係超級米奇迷,想同佢去一趟慶祝生日呀!!! thanks

大宅

我係油麻地左book駿景package$1208,貴左tim 請問澳門有咩地方適合2至3歲小朋友玩?

侯爵府

michelin888
你唔好咁大期望wor, 只係好普通o既restaurant, 有d米奇裝飾咁law~~

(唔好以為會好似disney咁呀, 會好失望架~~)

侯爵府

唔該哂
仲想多問一句,我之前住過凱悅,房間就麻麻喇,不過個泳池就唔錯囉,想問還有邊間酒店個泳池有咁上下水準呢??? 文華可以嗎? thanks

男爵府

唔好意思我都想問

侯爵府

michelin888
係呀, 凱悅好舊架啦, 我細個就成日去游水, 個泳池真係唔錯架, 但係d房就舊都c law~~ 如果價錢貴就真係唔係咁值啦~~

文華東方個泳池仲正, 因為佢係成個resort黎架, 仲有條細細條o既滑水梯, 都幾好玩~~

侯爵府

maggkiki
法老王? 唔知係咪講緊置地landmark個間呢? 如果係, 我諗置地會好d law~~ 金龍話晒都係中資酒店, 個feel都好chinese架, 同埋外牆係晒霓虹燈, 夜晚都唔知訓唔訓得著~~ 我朋友係對面住, 佢話晚晚冇覺好訓~~

首頁

尾頁

跳至