想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

小產了個幾星期,好想再有bb

上月7月29日星期五我做了刮官手術,現在心情還是很起伏,因本人現年32歲了,和老公都很想有bb,我在7月26日看醫生發現bb沒有了心跳,胎死腹中(當時已有10週),依家食了個幾星期中藥.醫生說原來我身體很虛弱,暫時不適合有bb住,一定要調理好身體才能有bb,起碼要3個月後,但真的很擔心將來是否能再成功懷孕又可安全地生個健康bb,請問各位您們會有我類似經驗嗎??可否和我分享下?? :-( :-( 因我真的很希望有個小寶

公爵府

好媽媽勳章

Re: 小產了個幾星期,好想再有bb

周師奶,
想問下你黎左第一次m未呀?
我7月2日都做左刮官手術, 到依家都未黎, 唔知點好?

唔好唔開心, 我唸我地要再休養下先好再有第二胎, 比時間身體先得架!!

男爵府

周師奶,

我都係6月尾小產0左, 入0左醫院做刮宮.

你唔好心急住0拉, 醫生話最少要有3次正常0既mc先好再努力.

否則, 你身體未康復好再點孕育一個健康0既bb呀.

放心0拉, 基本上每4個30歲以上0既媽咪就有一個媽咪會小產.好平常嫁.通常調理好身體後, 就會好易有嫁0拉.

違規簽名-超版代刪

複式洋房

我現在仍有d啡色野流(好少量),但醫生好似說過d姮會比較混亂,不用擔心啦,應該冇事的 如果真係唔放心不如去看看醫生check下啦,希望您身體健康,盡快生個肥肥白白又健康的bb啦

複式洋房

多謝您的意見,我現正睇緊中醫,醫生也說調理好身體就可生bb,不過都要3個月後,但都係有d擔心唔知自己有冇呢個福份 :cry: 但我會盡力 也希望您都好快再有個健康活潑bb啦,我唔知點click先可以睇到您bb既相呀 可否教一教我呀

首頁

尾頁

跳至