自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 下個月吉之島有baby fair

伯爵府

大宅

我都等緊呢個日子呀! 上次2月尾3月初做baby fair 的時候,我問過Fitti的員工,佢話在9月初才會再展銷,所以佢sell我買多d尿片備用。不過,真係幾抵買o架,所以我今次都唔會錯過。

大宅

HI AK1130:
上次fitti點平法? 因為fitti有時會在藥房擺promotion counter, 中碼54條售$62, 仲多送兩條. 我想比較吓邊度平d.

THANKS>

大宅

hi funfunchan,

如果藥房擺promotion counter,中碼54條售$62,仲多送兩條的話,你抵d喎!請問你曾在那裡藥房買過呢?

上次我在吉之島買9包(即3箱-$69/包) 送1包,如果係中碼的話即係大約每條$1.15,仲包埋送貨。

大宅

大宅

Thanks !
一女一仔萬事足笑看人生無求欲 :-P  :-P  :-P

大宅

AK1130:

You may go to visit http://www.fitti.com/tc/promotion.htm

在藥房/推廣內可以找到最近自己的藥房. 不過做此推廣的藥房不是很多. 我家附近沒有, 但我公司附近有, 所以我lunch 去買. 而且可以先付$, 然後分開幾日去攞.

Hope this help.

大宅

下個月吉之島有baby fair

多謝晒你的資料,我剛剛趕到黎緊的promotion(在8月下旬)。可能我太少留意fitti 的網頁,所有有promotion都唔知。
非常感激!

首頁

尾頁

跳至