親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

priceline & Zuji

請問程序�付款方法如何? 
個人覺得邊間好d呢? 

公爵府

牛年勳章

Re: priceline & Zuji

我最近試過PRICELINE, 找莫小姐, 告訴佢邊日去及返, 早去晚返, 如果需要必定的航空公司, 可以問, 如果唔係, 通常俾一些最抵的航空公司, 一切OK, MAIL 你的名, VISA CARD# 過數, 當搞店哂會E-MAIL 張E-TCICKET 給妳, 妳PRINT 出就可以用來CHECK-IN 了

別墅

CMMANDY,

可否給我莫小姐的聯絡電話? thanks.

CMMANDY 寫道:
我最近試過PRICELINE, 找莫小姐, 告訴佢邊日去及返, 早去晚返, 如果需要必定的航空公司, 可以問, 如果唔係, 通常俾一些最抵的航空公司, 一切OK, MAIL 你的名, VISA CARD# 過數, 當搞店哂會E-MAIL 張E-TCICKET 給妳, 妳PRINT 出就可以用來CHECK-IN 了

公爵府

牛年勳章

莫小姐: 31920611

別墅

Thanks. I just book from her.

CMMANDY 寫道:
莫小姐: 31920611

大宅

莫小姐 會否confirm您航空公司+班次先
之後先用VISA CARD# 過數 ? 
您說個viscard# 給莫小姐知...
安全嗎?

可否要真airticket + 收據?
有冇待別要落order時confirmo家? 

sorry..
So many questions..
我第一次試自己order airticket..

別墅

我仲未confirm的, 我只要求莫小姐替我reserve個位先, 最遲要tomorrow覆佢.

佢會比最平宜的airline的價錢比你的(但又真係好平, 去osaka坐ana只需$2085. 其他就唔知係唔係咁平.

佢應該會用e ticket, 但若果你要paper ticket, 可能要自己去佢地office攞. 至於credit card no. 我通常都會照比, 若果唔係比cheque可能會好麻煩.

ec_2002h 寫道:
您說個viscard# 給莫小姐知...
安全嗎?

sorry..
So many questions..
我第一次試自己order airticket..

公爵府

牛年勳章

妳accept哂所有, 先俾credit資料佢, 我用e-mail的方法, 佢一定會用e-mail 將所有資料給妳, 費用資料, 人名等等, 妳無問題,她才告訴妳俾visa card.

您說個viscard# 給莫小姐知...安全嗎?

我覺得安全

我由於有小朋友, 所以共11張機票, 都係由速遞送到.
我相信要求收據絕無問題.

複式洋房

我上個月都搵過莫小姐訂!!
ok架, 佢人好nice, 果次佢同我check 倒最平去東京得番4個位, 我2個人去, 佢都拿拿聲叫我比名hole住個位先.
其他野再慢慢confirm, 佢都好快搞掂e-mail埋張e-ticket過黎, 我打電話去airline都check倒我自己個booking.
我都冇要收據, 而家去完返黎啦, 唔駛擔心呀!!!!

首頁

尾頁

跳至