跳至

首頁

尾頁

複式洋房

不吐不快!前兩天在大埔墟某間專賣BB用品的店舖幫朋友買左兩pack body,但朋友發覺不合送禮,我唯有問店舖可否更換其他物晶。但佢即刻黑口黑話我拆咗冇得換,我發誓冇拆過,仲問佢會唔會佢賣比我之前已經比其他人拆咗!佢又話唔會,算啦,諗住話凈係換另外個包,點知佢話冇得換,買之前又話有得換其他野。呢間嘢以後唔駛只意我幫襯!好嬲呀!
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/common/mobile_v1.gif[/img]

男爵府

唔知你係咪講呢間 honey xxx呢? 我之前都有試過, 佢地好鬼多次貨. 小心選購.

大宅

係呀~有個朋友同我講~佢係門口嗰D衫仔褲仔係二手架~

sampcy  唔係呀...我都買過唔少門口車仔既衫褲喎 =_=''  發表於 11-4-24 22:50
薪金就好似月經一樣,每個月都嚟一次....但...一個星期....就沒有了......

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

昌運果到??

sampcy  大埔墟既街鋪呀  發表於 11-4-24 22:51

男爵府

我試過同佢個肥婆老板嘈添...之後成日望佢接埋

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係一間黑店...

複式洋房

咪就係個肥女人同我嘈囉。佢咁樣做生意即係趕客,都幾難做得住嘞!

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

moon_in_sky 發表於 11-4-23 02:02
係呀~有個朋友同我講~佢係門口嗰D衫仔褲仔係二手架~

吓..咁都得呀~我曾經都有買過,D質料真係麻麻地mouth:

伯爵府

趣教勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

咁衰

首頁

尾頁

跳至