親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

如果同小朋友一起去台北誠品,哪間多d兒童書,啱小朋友行??

侯爵府

http://www.hkheadline.com/fortun ... =3572&srctype=g

我最鍾意行呢間

別墅

好媽媽勳章

五樓的兒童博物館適合4歲的小朋友行嗎?

侯爵府

BelleLeung 發表於 11-4-25 11:18
五樓的兒童博物館適合4歲的小朋友行嗎?

09年暑假去的時候, (唔記得幾多樓) 有一層適合唔同年紀的小朋友, 除了書外, 有很多相關用品, 玩具, 樂器等

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

信義旗艦啦.

書大量啦當然.
有D ARTWORK 可以俾埋小朋友玩.
大人買書之餘, 仲可以SHOPPING.
最重要, 交通方便. 一出捷運口, 兩步就到.

別墅

好媽媽勳章

Thanks everyone!
咁我地去呢間喇!

別墅

回覆 BelleLeung 的帖子

There is one next to Town Hall MTR station (??) which is the headquarter of the bookshore. There is a floor for kids books.

男爵府

好媽媽勳章

出示香港身份證有95折架!!!! 仲可以去機場辦退稅, 有5%, 即合共9折囉 ...
All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

大宅

焯媽媽 發表於 11-4-24 23:09
http://www.hkheadline.com/fortune/fortune_content.asp?contid=3572&srctype=g

我最鍾意行呢間

如果你係講誠品兒童探索博物館,就已經拆咗喇

焯媽媽  佢5樓(唔肯定?)有一層專賣兒童書, 玩具的樓層, 有很大的地方比小朋友看書的。  發表於 11-4-28 19:37

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至