夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地D老公係咪優點多過缺點?

如題!

男爵府

Re: 你地D老公係咪優點多過缺點?

No~~佢係缺點多過優點o既~~~

禁止訪問

男爵府

同佢拍拖時,佢真係優點多過缺點架!!初初結婚,d缺點多左少少啦,結婚耐左,d缺點排山倒海咁俾你發現 :-(

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

畀面勳章

一樣, 我老公都係缺點多過優點, 但d缺點係由我識佢果陣已經有啦, 但佢都算幾鍚我嘅, 自已都唔係十全十美啦, 如果d缺點唔係太過份的話未算囉 !!

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

[quote]由 talkative
引文:
--------------------------------------------------------------------------------

sylviawong 寫道:
同佢拍拖時,佢真係優點多過缺點架!!初初結婚,d缺點多左少少啦,結婚耐左,d缺點排山倒海咁俾你發現
--------------------------------------------------------------------------------

me too,但都係我最愛既老公 [quote][size=small]ME 3
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

子爵府

都係架!至頂唔順佢太小朋友,閒事做啲嘢好自私!

雖則如此,至少佢同我一齊咁耐都無做對唔住我既事(佢無機會,番工全部都係佬,放工我又知佢幾點放工幾點前一定會番到屋企---以前同佢一齊番同一公司...星期六佢放工又係有我陪足佢成晚,星期日家庭日唔再講...),有時都幾識氹我,我夠多缺點啦!佢都頂得順我,所以我都無所謂既...
BB200200 寫道:
[quote]由 talkative
引文:

同佢拍拖時,佢真係優點多過缺點架!!初初結婚,d缺點多左少少啦,結婚耐左,d缺點排山倒海咁俾你發現

me too,但都係我最愛既老公 [quote][size=small]ME 3

男爵府

好似優點愈來愈少咁bor~~~~

翡翠宮

唔話你知等你心思思

伯爵府

好媽媽勳章

exactly...... :-P :-P :-P

talkative 寫道:
[quote]
同佢拍拖時,佢真係優點多過缺點架!!初初結婚,d缺點多左少少啦,結婚耐左,d缺點排山倒海咁俾你發現 :-(

me too,但都係我最愛既老公 [/quote]

禁止訪問

別墅

嘩。點解D佬隻隻都係缺點多呢?
但係~~你地講應該係話緊佢地的缺點
不過你地好似笑住黎講
好似好sweet!

別墅

我老公係優點多過缺點 !
I married him because I can accept his 缺點.

別墅

不過.男人的缺點..
係咪只限於~~~
dirty? 皮氣臭?
無記性? 大男人? 咸~~~~~濕!hahahaha

翡翠宮

唔止仲有自私....等好多好多. 要數的數之不盡

別墅

嘩哈哈!~!!! 咁又係
該用戶已被刪除

侯爵府

[size=medium]我老公係優點多過缺點

大宅

我老公 so far
就好多小缺點, 好似放假好懶, 要訓好多, 做野慢條斯理, 急死人 .. 但係有幾個大優點,
所以... 都 ok 啦...

首頁

尾頁

跳至