自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

拳擊健康舞, 有無媽咪玩緊?

如題.
如有, 可否pm地址給我?
:party:

大宅

Re: 拳擊健康舞, 有無媽咪玩緊?

Every Thu & Tue 係Carlixxx
好玩過以前d健康舞

別墅

vvbb 寫道:
Every Thu & Tue 係Carlixxx
好玩過以前d健康舞

但佢要join member &個couse時間又唔定, 又成日full, 我想搵d 專門d 架.
好想快d有得玩, hee~~

伯爵府

我都有玩過, 真係比健康舞辛苦好多, 但係真係幾work, 特別係想腰位d肉firm d.

別墅

mylulu007 寫道:
我都有玩過, 真係比健康舞辛苦好多, 但係真係幾work, 特別係想腰位d肉firm d.

咁你又係邊度玩架? :lol:

大宅

ETgohome,

你係講緊Body Combat?Kick Boxing?
如果係BC,我都有玩!
我都係上california d班!
其實大部份既班都好定時架!
例如逢星期二 7:30係BC就個個星期都係架喇!
同埋我計過如果你每個月玩返10堂8堂就已經回本架喇!
圍起真係平過出面學。
仲有佢仲有其他班都好好玩而且不另收費架!
例如瑜珈、body Balance、Hip Hop、Pilates、body pump、太極、單車班..........
實在不能盡錄~~
我而家趕住去上1:00單車班喇!

p.s.我一星期起碼上3-4堂BC,1堂BB,2堂單車......所以我覺得好抵架 :mrgreen:
I'm not a yogi,but a yogist!

別墅

DREAMY,

我今日打算去join呀! 我就係想上佢地d body combat, 瑜珈、body balance、Hip Hop、Pilates、body pump.

我就諗住每一星期玩返3-4堂, 每個月玩到10-12堂都抵玩.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

喂喂~~~我都係California Member黎架 你地係邊間玩架?
我成日唔敢走入去join 瑜珈、body Balance、Hip Hop、Pilates、body pump、太極............我怕自己跟唔上好異相呀!! :-( 佢地點分初班架?

水晶宮

畀面勳章

你係咪講緊kick boxing呀? 我響physical玩過一堂。玩完周身痛左兩日。 :cry:

別墅

bowling2004 寫道:
你係咪講緊kick boxing呀? 我響physical玩過一堂。玩完周身痛左兩日。 :cry:

係呀, kick boxing.
因我要返功, 所以驚唔可以join到太多o野, 所以我諗係外面學會方便d.

大宅

李吳知道 & ~DREAMY~,
我係Whampoa! 你

男爵府

[quote]
vvbb 寫道:

大宅

李吳知道,
其實我都跟唔晒, 咪企後d睇人做law!
唔異相ka!
單車班真係好金ka, 次次我都流好多汗!!

李吳知道 寫道:
喂喂~~~我都係California Member黎架 你地係邊間玩架?
我成日唔敢走入去join 瑜珈、body Balance、Hip Hop、Pilates、body pump、太極............我怕自己跟唔上好異相呀!! :-( 佢地點分初班架?

別墅

:-P

大宅

vvbb,

wa~~
好驚呀......
我今日都係去左黃埔踩車喎!
今日marvin無'mic"用吖嘛~~[quote]
vvbb 寫道:

大宅

李吳知道 ,

我通常去黃埔,但有時都會去尖沙咀,灣仔,銅鑼灣,中環!
反而旺角我淨係去過個廁所!

凡事都有第一次嘛!
放心入去啦....無人得閒笑你架~~
佢地會o係時間表上寫明初班架!
不過我次次試新野都無上初班架!
因為每次上堂前導師都會問有無人第一次玩?
你舉手咁佢就會講解下比你知點做基本動作,亦會教學途中特別留意、照顧你,所以你放心入去啦!
李吳知道 寫道:

大宅

mktung,

你join邊間club呀?
mktung 寫道:
DREAMY,

我今日打算去join呀! 我就係想上佢地d body combat, 瑜珈、body balance、Hip Hop、Pilates、body pump.

我就諗住每一星期玩返3-4堂, 每個月玩到10-12堂都抵玩.

別墅

wanchai

首頁

尾頁

跳至