跳至

首頁

尾頁

大宅

我幫囡囡報york pn班佢話冇晒位唔收,但confirm會收佢出年讀k1,有冇媽媽係咁0既情況?知唔知點解會咁?係唔係因為收12月b讀pn會收少4個月學費?
大家覺得york好唔好?請比d意見。謝。

囡囡14個月喇,開始想跑咁濟,周圍爬上爬落,出街唔願比人拖,要成日捉實佢﹗都幾累﹗仲有,5月細佬會出世喇﹗^_^

複式洋房

Hi ada7788, same here. I also feeling weird. Doubt on their assessment. Do you know where will the York KG students go about the primary school allotment?

洋房

我的囝囝十二月三十一曰出世,收了下午pn班. 明年一月二曰返學!:lover

大宅

咁點解佢唔收我個女讀pn班呢?佢in果時未夠17個月, 但入圖形自動波入岩晒,見到abcde讀晒出黎,又識指住講apple,蕉,bear,又按老師要求攞萍果比我, 走時仲自已推埋d櫈,同老師講byebye同比飛吻。我覺得表現好好丫,但都唔收佢pn。

囡囡14個月喇,開始想跑咁濟,周圍爬上爬落,出街唔願比人拖,要成日捉實佢﹗都幾累﹗仲有,5月細佬會出世喇﹗^_^

別墅

回覆:請問有冇幫bb報york pn班?我唔明點解會咁。

我都報咗,但想仔仔12年8月先返學,所以未in

別墅

引用:咁點解佢唔收我個女讀pn班呢?佢in果時未夠

原帖由 ada7788 於 11-07-12 發表
咁點解佢唔收我個女讀pn班呢?佢in果時未夠17個月, 但入圖形自動波入岩晒,見到abcde讀晒出黎,又識指住講 ...
你個女好叻呀,我個已18個月,只是懂入圓形,又識講野,都唔知點in

別墅

引用:我幫囡囡報york+pn班佢話冇晒位唔收,但con

原帖由 ada7788 於 11-05-13 發表
我幫囡囡報york pn班佢話冇晒位唔收,但confirm會收佢出年讀k1,有冇媽媽係咁0既情況?知唔知點解會咁?係 ...
你幾時in?

大宅

我囡囡係五月時面試的。不過現在覺得有個k1 offer都幾好,到時可放心地in 其他k1。

別墅

回覆:ada7788 的帖子

好勁哦,我唔講野哦,如果見到自己鐘意食嘅西瓜,先主動講下,但音唔准哦

大宅

佢真係鍾意講野,朝早一起身會搵我隻貓玩,跟住講「貓貓望住妹妹。」,又表情豐富咁講「妹妹驚呀。」,沖涼沉係浴盆又會講「好舒服。」,覺得佢好似大人咁講野,真係好搞笑。成日估唔到佢會講嘅說話,佢會突然講咗出黎,好得意,唱歌又係好可愛,我有次想錄佢唱氹氹轉,不過佢坐唔定唱唔晒。

首頁

尾頁

跳至