網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題,
謝!

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

Check with this shop

http://yifancoyenoe.taobao.com/

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

the size very small ngar...

子爵府

我買過呢間,好得
http://shop34217959.taobao.com/

SUETCANDY  這家商店看起來不錯&價格不錯... Thanks...  發表於 11-5-15 20:28

大宅

I just bought clothing for my 11 year's old son in this shop, the material is not bad.

http://bzfs.tmall.com/shop/view_shop.htm?prc=1

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

SUETCANDY 發表於 11-5-14 19:38
Check with this shop

http://yifancoyenoe.taobao.com/

我都剛晌佢度買左13件衫俾阿女.....雖然平但D 質量上落大...

激死我呀...買左13件衫,又話兩日內出貨,結果第三日都未見要催,已經講左若有缺貨可CANCEL, 又話無, 收到後發現少左兩件, 跟住認衰,退款....但是收到GE 11件中,有兩件有穿洞, 要求退款不退貨,又話一定要收左壞衫先退, 同佢講半價買左算,唔退, 又唔SO我....搞左幾日先話退半價....好差煩....

佢D 均碼, SIZE 出入大GA....件件有唔同...要留意...

SUETCANDY  So poor to U...#_# , 幸運 ,沒有發生在我身上,購買3次,沒有發生問題...  發表於 11-5-15 20:25
Stay Hungry , stay foolish !!

象牙宮

hinhin_ma 發表於 11-5-14 22:48
我都剛晌佢度買左13件衫俾阿女.....雖然平但D 質量上落大...

激死我呀...買左13件衫,又話兩 ...

就算你在香港買, 每一件衫 size 都不會是一樣的. 衫是來自不同廠家的.

均碼 : 好多 size 是 s.

最好有寫上 呎吋.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

333s 發表於 11-5-15 07:24
就算你在香港買, 每一件衫 size 都不會是一樣的. 衫是來自不同廠家的.

均碼 : 好多 size 是 s.

當然,理解, 只是同是均碼鬆身T 可以有2CM 肩差, 2CM身闊差..好在鬆身JA...可當貼身著, 有件叫收身就......阿女話好窄..唔著...

象牙宮

如果想性價比高, 不如在香港 outlet 衫買好過. 出口貨 (吊牌有可能被剪掉) 15元就有交易呀.
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

333s 發表於 11-5-15 15:15
如果想性價比高, 不如在香港 outlet 衫買好過. 出口貨 (吊牌有可能被剪掉) 15元就有交易呀. ...

要啦...唔懶得啦, 淘寶/人民幣愈來愈貴....

首頁

尾頁

跳至