自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

同C6出街,佢會望女仔嗎?你會吾會發火?

我C6成鬼日望女仔,不知所謂!
我C6吾靚仔,但斯斯文文,佢望到眼定定,D女人又望返過黎放電,係度姣笑,我C6仲以為自己萬人迷,發姣發登!睇到我眼火爆!想死佢地!!!

你地會點做?

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

有咩好嬲?

珍珠宮

2024勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我估會望, 不過望得高招嘅佢應該, 都係立一立眼就望第度囉

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

我係醋程,一定會話同火,而家我老公知我火,無乜點望!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

控制唔到佢對眼望去邊BOR...

不過如果見到D靚/索/正, 我會叫佢望架
望下又無所謂O者!!

但眼定定咁"目及"人就唔係咁好啦~ 係禮貌問題囉!

朗朗咪咪  ME TOO!  發表於 11-5-18 14:45

侯爵府

我老公又唔多望架喎, 有自己就望, 因為我自己都想靚所以好羡慕人生得靚, 我會叫老公睇下, 老公話睇咩丫, 一地個女仔以為自己真係冧仔死呀.

伯爵府

畀面勳章

咁都得mouth:!點做?一腳伸開佢啦!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔可以接受。

大宅

o下? 身邊有gf/老婆o既樣唔錯o既男人望自己, 都會對返人姣笑? 乜而家D女仔會咁o既咩? 咁驚?!

celestetsang  好多女仔都好姣嘎  發表於 11-5-18 16:42
6299daside  之唔係law,姣笑?比個殺人發火眼佢呀*-*  發表於 11-5-18 14:03

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

間中,如果佢有禮貌望1,2眼,我ok .
但如果眼金金,我會好火,因影衰我

珍珠宮

陪月勳章

我同我C6講如果一齊出街就一定唔可以望女仔.... 但如果佢一個人就無所謂.... 因為我都會望靚仔

伯爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

CALVEN 發表於 11-5-18 13:45
間中,如果佢有禮貌望1,2眼,我ok .
但如果眼金金,我會好火,因影衰我

無錯...影衰晒...好無面...好失禮!!!!!

*得饒人處且饒人!!
*Be able to forgive, and forgive !!
*許しを、できるようしようと許す!!
*용서를, 수 만나 용서를!!

大宅

有靚女我都會望架 ... 忍唔住架喎
唔好嬲佢啦 .. 至多以牙還牙

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

話之佢望飽佢啦, 因為我都會望多靚仔幾眼!!

alicealice313  me too  發表於 11-5-19 07:47
karkar39  me too  發表於 11-5-18 22:01
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

比我知佢望咪嬲lor~~~~
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

望我會比佢望~因為我都會望靚仔架

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

乜年紀既女性有人望~

侯爵府

吾會,因為佢昅到好嘢會同我分享,嘻嘻!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

哈理媽媽 發表於 11-5-18 13:10
同C6出街,佢會望女仔嗎?你會吾會發火?

我C6成鬼日望女仔,不知所謂!

以牙還牙.以眼還眼

首頁

尾頁

跳至