論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

5月5日出檔案編號,尋日上晝send加快信,今朝打去諗住follow-up下,點知主任話個visa已經批0左!多謝佢0地咁快手,好快我可以脫離阿四生涯喇~~

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

入境署
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

洋房

你就好啦!我仲等緊出檔案no.加快信點出,可否pm我, many thanks!

別墅

最緊要系個工人好!!!!

禁止訪問

大宅

回覆 甜心妈妈 的帖子

加快信我覺得自己作好d,因為驚用format letter,佢0地會覺得一式一樣無誠意,掉埋一邊唔理.
開頭都係quote返file no. 外傭名,自己資料.第二段就陳述原因,有咁慘寫到咁慘.結尾都係d奉承說話咁.

大宅

畀面勳章

真係好快喎!請問由開始申請到出檔案編號要等左幾耐呀?

大宅

恭喜

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都係活用這種書信方式加快申請 ,
WORK  !
我工人主力負責照顧三隻貓大爺 !!!

伯爵府

by fax or e-mail?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 rosenok 的帖子

By fax to Overseas Domestic Helper Division.
我工人主力負責照顧三隻貓大爺 !!!

首頁

尾頁

跳至