想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

我結婚兩年了,都未成功懷孕,我的壓力一日比一日大我問C9係唔係好想我生bb.C9答:係呀!我媽得我一個仔......!!!我問:如果我真係生唔到咁點??c9答:生唔到都冇辦法架啦!!!我排咗期做人工受孕,要等到下年年尾先開始到我...唉....我現在三十三歲了,本身體質好差!我真係怕連最後一個機會都唔成功!!!每月就等喜訊來臨,但次次都食爆糊,我的家人開始覺得我傻傻地,未到m期就話自己可能有咗!!!!m一到就話自己可能小產咗,就走去睇醫生照吓發生咩事!!!!我都唔知自己點解會咁!!!!

honeybear0207  你落咗同小產咁多次,唔怪得咁難中奬啦!  發表於 11-5-25 18:02
honeybear0207  我都係33  發表於 11-5-25 17:47

男爵府

陪月勳章

Relax, checking with u and C6 is needed.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

試下睇中醫調理,同埋做運動

大宅

33 歲都未到高齡, 你唔好太緊張啦!!! 同埋可能搵份簡單的part-time 返下..唔好成日focus 係生仔度你會開心好多.

男爵府

放鬆d,食中藥調理下身體先.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

睇返你以前的post,你今次想要bb是否已考慮清楚ga?
吾好將bb當成維繫同男人感情的工具及手段...

大宅

如果你肯定係工作壓力大, 而能力又許可的話, 我讚成你嘗試休養一年睇下會唔會有好轉, 但相反你係為生仔壓力大的話, 唔做野只會令你越諗越多...

若不是從天上賜的, 人就不能得什麼(約3:27)

大宅

試下睇中醫調理左自己身體先啦..

做下運動,, relax下
吾好咁緊張..自己又辛苦..又會影響成孕..

慢慢黎..我地大家支持你架

珍珠宮

好媽媽勳章

CALVEN 發表於 11-5-19 10:10
睇返你以前的post,你今次想要bb是否已考慮清楚ga?
吾好將bb當成維繫同男人感情的工具及手段... ...

你講咁, 我在好奇之下都睇下樓主以前的post.

無野好講, 希望樓主你考慮清楚.

大宅

o...我估樓主係講緊 2 段婚姻....如果樓主講0既野係真0既..你的人生都幾多波折。如果而家個老公又唔洗你做野, 又養得起你, 你咪安心等人工受孕, 期間亦可以努力dodo, 同時要睇中醫攪返好個身體 (你多次流產喎)。
出去學下興趣班, 識多d 朋友啦

洋房

我係講緊第二段婚姻呀!!我現在的老公好好,好鍚我,亦冇介意我以前嘅事!!我覺得自己找到幸福了,我亦想為老公生一個BB,組織一個快樂的家啊!!!

洋房

回覆 catcatcho 的帖子

我開始有睇中醫同針灸,希望有奇蹟出現啦!!!我最近學緊整蛋糕!!

子爵府

人要有经歷才有成長, 好好珍惜現在所有

有能力, 每月捐款助養小朋友

先揾中醫調理好身體

首頁

尾頁

跳至