自由講場

跳至

首頁
23456...18

尾頁

男爵府

BE STRONG !

珍珠宮

好媽媽勳章

睇左樓主個blog, 好心痛......眼淚已經不由自主地湧出來
樓主你要堅強, 小悅悅已經化作小天使, 守護著你們的.

大宅

畀面勳章

願(悅悅)變成童話裡
你愛的那個天使
張開雙手變成翅膀守護你
你要相信
相信(你)們會像童話故事裡
幸福和快樂是結局

她只是短暫的離開
他日你們必會再天家相會

seven_cola  悅悅一歲多時好鐘意唱"童話"  發表於 11-5-19 21:25
日本の平安を祈ります

男爵府

樓主振作, 加油, 傷心一陣好啦....雖然我知道好難...

我老闆個仔, 係2年前過左身...2年後...我老闆好似咩事都無, 不過, 我都知佢成日夜晚諗起都會喊....希望、我相信, 時間可以撫平你地既傷口....

男爵府

bless you and take care

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

大力mi 發表於 11-5-19 11:26
願(悅悅)變成童話裡
你愛的那個天使
張開雙手變成翅膀守護你

agree, 樓主加油

侯爵府

畀面勳章

樓主, 找人傾下, 對你好ga! 你想跟有經驗的輔導人員傾 ma? If you want any help, just hands up!

大宅

睇過blog, 樓主,你已經做得好好, 給悅悅最好最好的,令悅悅一路都活在幸福快樂喜悅下, 努力呀!

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

回覆 海妮 的帖子

Me too! 樓主一家加油! 悅悅只係去咗移民, 佢會活得很快樂, 終有一日你哋會再從遇!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

剛剛睇咗你個blog,知道你囡囡發生了什麼事,我個人真的好心痛,做人父母有誰不會為自己兒女先離開自己而難過絕望..不過事情總會過去的, 做媽媽既你仍然有囝囝需要你的照顧, 不可以終日鬱鬱不歡, 請悉放自己, 不要鑽牛角尖, 有咩唔開心盡量同家人朋友傾訴,或者嚟bk搵其他媽媽傾訴, 我地一定樂意傾聽, 我地一定會給你正能量的!{:1_1:}

悅悅已從投天父懷抱,得以永生, 他日必定可以在天堂從遇, 振作吧~

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

take care

男爵府

好媽媽勳章

樓主, 樓主加油 !

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

樓主!加油呀!!!
我相信女兒都唔想知道自己父母日日以淚洗面的.
時間可以沖淡一切.請好好照顧你的兒子.

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

你要振作!
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

加油加油, 呢度有好多人會支持你架!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

take care & be strong !

別墅

要堅強及好好地生活 ... 佢會知道的

超級版主

超級版主

我地就係你o既朋友

加油

take care

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

樓主, 振作, 同屋企人一齊面對...風雨過後一定會有晴天, 加油

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁
23456...18

尾頁

跳至