自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公道D, 如果3個都有野想表達就最好LA, 否則都係未得事實既全面; 又或者年尾又會有出人意表既事都未定, 無野係無可能!!! 等年尾睇下有咩聽/有咩組合LA!!!!
佢地2個仲食緊港台既飯, 仲要養家架, 係咪有野唔講/爆得住, 我地又唔知!!! 其實有咩唔可以係咪前講/玩得, 個標準係邊? 講真, 就算唔係咪前爆响口, 村長都預咗過檔LA, 個邊有梁繼章喎, 佢地拍住上先有作為, 先有火花!!!

cat_puma  無梁繼璋之後我都無聽了,因為已經不再是之前的風騷。  發表於 11-5-23 20:33
toto_maggie  HEHE>>>
個陣梁繼璋個年代.. 真係好好聽... 少左佢風騷失色唔少... 宜家冇埋梁思浩.... 真係唔想再聽呢個節目!  發表於 11-5-22 10:10

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

呢個自以為自己係大婆聯盟主席既死肥豬, 不知所謂, 平時痴車坐, 專攞著數. 你袋袋埋村長送俾你仔女d禮物, 今日你真的很安樂; 另外哥個人兄, 以為自己有dd人氣就好得, 唔該晒啦, 如果你冇村長, 我地會叫你做副村長, 慳d啦, 睇完大班的話, 真係好火滾, 如果殺人唔使坐監既話, 你倆條粉腸小心d呀. 雖然俗語話"禍不及妻子" 但你地做做埋d埋沒良心事, 你既下一代以你為恥.

男爵府

畀面勳章

唔怪得琴日頭條另一個主持話二五豪拉:;pppp:, 原來係佢指梁BB

禁止訪問

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

如果呢件事係真嘅, 梁思浩真係會好心痛、好難過。
記得佢在節目講過自己的家人全部失去聯絡, 所以佢買嘅保險受益人係唐麗球個女(仔?)、貴花田兩個仔女和慈善機構,可想而知佢對貴花田係自己家人咁嘅。

bb123321  如果肥田真係做咕2,5的話, 咁真係冇良心+可恥!!!!  發表於 11-5-21 23:53
hvbaby  肥田成日候住c浩副身家, 真係唔該佢啦  發表於 11-5-21 22:18
靚太唔易做!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

曾經同過事...點都好...有品既都唔會咁講啦...真係睇錯佢兩條友...

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

.
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

侯爵府

我唔係梁思浩 fans,不過非常同意大班嘅論點。對於港台呢幾年處理梁奕倫、梁繼章以及梁思浩 (咦,全部都姓梁嘅)嘅手法亦不敢苟同!今朝蔡東豪(another service provider) 都有喺二台出聲批評,曾展章(大姐明嘅老公)就冇出過聲回應佢,可能費事得罪人la!

朝早惟有唔聽收音機!

子爵府

好媽媽勳章

如果唔係 c 浩, 佢兩都只不過系路人甲同路人乙, 杯葛反骨無情之人

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

人性醜惡嘅一面!!

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

瘋show無左C 浩 根本唔吸引

珍珠宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

或者我地係咪要傳真比大班, 如果c浩開咪, 無論如何唔好比肥田跟25豪跟過去,10萬個唔想聽2位把聱,c浩+micheal已好perfect

thunder_bunny  咪係, 加個有腦既 江美儀 仲正 啦 ~  發表於 11-5-22 01:44
muimuizhe  我都係捧佢兩位場好多年!  發表於 11-5-21 23:52

珍珠宮

如果係真嘅,就好心痛,d fd咁對自已。

大宅

攪錯呀, 個兩雙野咁無義氣架

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

對思浩冇咩特別好感,但也欣賞他做人有原則和厚道

男爵府

無咗村長, 瘋Show快活人唔知有乜好聽??

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

複式洋房

hvbaby 發表於 11-5-21 22:22
或者我地係咪要傳真比大班, 如果c浩開咪, 無論如何唔好比肥田跟25豪跟過去,10萬個唔想聽2位把聱,c浩+michea ...

佢地咁反骨無情,大班都吾會要佢地啦,而且佢地都吾係好掂,肥c奶根本就無料到,真係一味靠癡,25豪係港台做左咁耐都冇咩起色,都吾知佢係乜水,佢係做左風騷先有d人識,但係佢始終都係未夠班,加上宜家咁冇品,落井下石,叫佢慳d啦:;pppp::;pppp:

首頁
12345...8

尾頁

跳至