自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

港台高層機關算盡, 一心想出橋保住收聽率
唔得就反轉豬肚
而家個節目卻提早收檔 (因為冇人聽)
世事真吊詭

水晶宮

佢2個係超 cheap 精 !!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

今日聽LTV Cafe蔡東豪都話港台今次處理村長事件超差, 無奶油做了17年, 無犯大錯, 無緣無姑叫村長即走, 他們話下星期6SIR回來, 希望回應此事至於肥師奶和副村長, 如果大班講的是事實, 他們衰都無朋友, 好似村長從一台帶副村長轉來做瘋SHOW, 令到多啲聽眾認識去, 肥師奶如果無梁繼璋和村長, 鬼有資格開咪, 真係要返屋企揍仔農曆年時2個CHEAP友, 叫村長送2底貴年糕俾去哋, 過時過節村長好識做會送禮物俾2個CHEAP友, 現在, 反轉豬肚就係屎!其實港台高層應開記者回應今次村長事件, 不會令到此事件誤會加深!

男爵府

呢個節目無左梁繼璋, 根本就不似人形.
我對梁思浩也沒有甚麼好感. 只覺得佢自己都係D好出風頭的世界仔, 亦唔見得有乜野料.

mimi88  完全同意!!!!  發表於 11-5-22 17:29
芝蔴開門  agree  發表於 11-5-22 12:47

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我的生命由我主宰.

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

政府咪好喜歡收人地條村ga!!快d叫人嚟收村la~~~
無村長只得村姑,咋・・・:;pppp::;pppp:
咪比2件村民嘈著晒!!!嘈足2個鐘唉・・・・報警la好嘈ga嗎???:;pppp:

伯爵府

其實自從冇左梁繼璋之後,節目已大不如前, 梁思浩都好少少有做下功課, 有時都言之有物,貴花田成日都做free rider, 成日笑笑笑, 不知所謂,
不如雙梁做節目都得

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

罷聽啦. 希望尢其的士行業更加發起唔好聽. 因佢地應該係聽得最多.

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

大廚勳章

talkative 發表於 11-5-22 01:24
人在做, 天在看

對, 天地有正氣.

梁思浩為人係點我唔知, 只知道無論如何都唔應該暗算人, 更加唔應該幸災樂禍, 縱然人地以前可能曾經有負於你.

大宅

回覆 rubyhappy2 的帖子

除左FB, 其實村長係微博都間接承認左佢地反骨,隻太監豪村長一走就急不及待係微博講埋D風涼話,遇到有佢D fans(唔知係米妹)留埋D好侮辱村長D說話,佢就即刻forward出黎,慌死人睇唔到,另外,人網個Q仔都係電台爆料,村長同佢地兩個食飯,除左大班,仲有其他人,根本唔係見工,只係吹下水,之後兩條友私下找大班,以為自己真係好紅,除左叫價好高外,仲要大班終身聘用佢地,大班梗係唔理佢地,之後兩條友成日係到扮無辜,扮可憐,博同情,唸住篤走村長就可以將D村民自動轉帳,其實我以前對太監豪無乜野,不過自從佢將BB比做狗,加埋佢係微博話香港人歧視新移民,唔贊成派6000蚊比佢地,為香港人感到可恥,我先開始唔like佢

伯爵府

好媽媽勳章

最僧肥C9,25豪

子爵府

醒目開學勳章

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

水晶宮

希望所有BK友都唔好再聽佢地2個 反骨精 !!!!!!!!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

mickeyeva 發表於 11-5-22 00:24
今日聽LTV Cafe蔡東豪都話港台今次處理村長事件超差, 無奶油做了17年, 無犯大錯, 無緣無姑叫村長即走, 他們 ...

"碌"sir嘅回應咪又係個D官腔, 佢次次有呢D野都閃, 放假返黎開咪, 當唔知, 乜事都無發生過, 照開咪, 佢係高層, 一定事前已知, 安排自己放假, 等D"靚"做野

lulu1312  Agree!!!  發表於 11-5-22 11:00

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

冇左C浩, 真係冇咩興趣再聽............

子爵府

爸B勳章

我信大班講既野!
My child, you hold the whole of my heart in your small hands

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

首頁
23456...8

尾頁

跳至