跳至

首頁

尾頁

大宅

呢兩日各大公司大減價,大家有無收獲?

行咗兩日,買咗好多大件嘢:
1. 0/3 Sabrina Babycot (15% off)
2. Combi Urban Walker (15% off)
3. Combi Roanju Highchair (15% off)
4. Avent Steamer (15% off)
5. Medela Swing (20% off)
6. Chuchu Bottles, Brushes... (20% off)
7. Mustela Cleansing Gel, Lotion... (10% off)
8. Clothes (30% off)
...

sophia_123  請問Medela Swing (20% off)在那裏買?
wing on 唔見有折?  發表於 11-5-23 12:36

珍珠宮

2024年龍年勳章

買了thomas床單及多用被給大囝@sogo

買了chuchu奶咀, 紗巾, 初生bb枕, 及乳墊for bb @wingon.
希望每天開心渡過 ;-)

複式洋房

嘩....好好收獲呀~!!!!去買bb野真係好開心好開心既事~!!!有時唔買就咁睇都已經好開心~!
你地就好啦....我黎緊會搬....所以而家都唔敢買咁多住.....費事黎緊拎黎搬....但係有時見到有d野好抵....又減價就會好手痕好想買~!

大宅

Jessy 發表於 11-5-23 00:08
買了thomas床單及多用被給大囝@sogo

買了chuchu奶咀, 紗巾, 初生bb枕, 及乳墊for bb @wingon. ...

Sogo Thankful Week... 但無時間行喇,啲嘢抵唔抵?

奶咀及初生BB枕係唔係必須o架?

乳墊買邊款?要買幾多?

大宅

回覆 CTBing 的帖子

你可以係下次大減價買咗啲大件嘢先,之後安排遲啲送貨咪得囉!

大宅

講開永安大減價,係年尾前應再有一次,大家可以的話去太古店買,因為有額外印花儲($200/個; 9個=$50 & 15個=$100)。 事緣我去太古店之前已係早兩日於上環店血拼一輪,咁就無咗百幾二百文coupon喇

珍珠宮

2024年龍年勳章

Smartbaby0911 發表於 11-5-23 10:44
講開永安大減價,係年尾前應再有一次,大家可以的話去太古店買,因為有額外印花儲($200/個; 9個=$50 & 15個 ...

sogo d bb野好貴喎, 得9折我咩bb野都無買呀!!! 講真逼唔逼就睇下你去邊層, 最逼係超市, basement 1 (女士手袋), 2/F-4/F (女士服裝及運動用品)

其餘樓層如6/F (BB野 + 玩具), 7/F (家品) 9/F (床品) 呢幾層就唔太逼喎.

BB初生枕唔係必須, 不過我覺得幾好用架, for bb個頭唔會瞓到扁埋一邊, 而且有時食完奶奶, 就算掃左風都可能未落晒格架, "long"高少少個頭無咁易嘔奶麻, 但係又咁講, 如果bb好反瞓, 多數瞓無幾耐個枕頭就唔知飛左去邊羅!!

我其實在sogo chickeeduck睇中左個bb枕好鍾意架, 不過折左都要$105, 唔捨得買呀, 擒日在wingon買的只係$38.4, 希望chickeeduck快d再做特價比我買埋佢啦~~~~wakakaka

乳墊買左pigeon 80個裝, 仲有fd比左2盒nuk我, 依家有百幾個羅, 夠唔夠用真係好睇你餵到幾多人奶喇, 我上一胎餵左10幾日就放棄, 一盒80個都用唔晒, 今次要努力, 餵得幾多得幾多啦. 我覺得唔駛買咁多, 費事買多都係side, 寧願唔夠用再買啦, 就算大公司無折, 都可以去baby outlet o個d買都有個9折呀!!

太古wingon唔係好細咋咩??? 我多數去上環不過因為我去上環方便d, 我今胎要買既野唔多, 下次等jusco特價再血拼過.

大宅

Jessy 發表於 11-5-23 11:01
sogo d bb野好貴喎, 得9折我咩bb野都無買呀!!! 講真逼唔逼就睇下你去邊層, 最逼係超市, basement 1 (女士 ...

"太古wingon唔係好細咋咩??? " --- 大小還算OK,大路產品都有得買。更重要係上環店無coupon送

知唔知Jusco幾時大減價?

大宅

我都想買Medela Swing 邊到做20% off?

大宅

回覆 Smartbaby0911 的帖子

Medela Swing 係永安買,原價好似係17xx。

珍珠宮

2024年龍年勳章

jusco 有人話6月喎!!

d野真係加晒價, medela swing 早幾年買都係$1200之麻.

珍珠宮

2024年龍年勳章

Smartbaby0911 發表於 11-5-23 13:36
"太古wingon唔係好細咋咩??? " --- 大小還算OK,大路產品都有得買。更重要係上環店無coupon送! ...

如果買好多野又係太古抵d既, 不過我擒日先用左$4xx咋, for我就用處不大了.

大宅

回覆 Jessy 的帖子

宜家$1,400!

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆 Smartbaby0911 的帖子

原價$1700 折後$1400??

我o個陣係原價$12xx 折後$1000左右咋, 我仲記得我家姐用左幾次就無用, 放上網賣左$800.

大宅

回覆 Jessy 的帖子

係囉! 個日我見正價$14xx但唔見有8折!!!

複式洋房

我係8月媽媽會到見到佢地話今個星期六同日mega box荷花有折呀~!!

大宅

回覆 sophia_123 的帖子

莫非我睇/記錯咗

等我番去check check 張單先!

首頁

尾頁

跳至