親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

泰國好定係韓國好呢? 唔知邊到岩佢地玩多d?
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

大宅

小朋友其實去邊到都會覺得好玩.

複式洋房

Thailand

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 wingyann 的帖子

I join the Hon Tai to Thailand of July.

伯爵府

醒目開學勳章

我都唸過呢個問題.....泰國好定係韓國好?
最後, 我選擇左韓國呀~

我覺得泰國 d 水上活動比較刺激, 唔係好o岩我個小朋友呀, 所以, 我選擇韓國o既溫泉水上樂園, 聽落好似幾好玩咁呀~
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

別墅

thailand, kids love to do watersports

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我就同2個小朋友去左KOREA..今個月,,佢地4YR & 2YR ,都OK

同埋去到水上溫泉0個個地方.可以穿T-SHIRT.最好白色
帽就我見90% 以上都冇..都唔會叫你點買,,可以唔洗

大宅

我一個3歲,一個7歲,都諗去邊度好,老公就多想去韓國,想老爺奶奶一起去,話可以幫手.

大宅

我同意 wing 530, 因為妳對小朋友不是太大, 泰國 D 水上活動便會變得危險 D, 還有泰國的食物一定唔啱小朋友食, 雖然當地人知道我們是旅客但都辣的; 而韓國就好好多, 泡菜可以唔食嘛 !! 食其他咪得囉, 但泰國差不多每樣也辣 ~ 還有韓國個水上樂園 OK ka, 又超清潔, 很適合小朋友玩的, 不過韓國的游泳一定要戴泳帽喎 ! 否則要自己即場買才可以入場, 大約 HKD35

首頁

尾頁

跳至