跳至

首頁

尾頁

洋房

你地平時, 放BB係邊到KA? 我要返工, 姐姐又唔可能成日陪佢玩, 我買左個圍欄比BB係入面自己玩玩具, 而家佢開始覺得好悶, 一入圍欄就喊, 但姐姐都要做野KAMA.....
你地係點KA??

公爵府

有時間就比佢喺地上爬,要做嘢就放入網床,姐姐咁多工作,冇可能只陪佢玩,佢一入網床就喊,我教姐姐開兒歌cd, 佢就唔喊,啲BB好識蝦人,知道誰忍心誰易心軟。
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

禁止訪問

畀面勳章

洋房

O....我地平時都有開CD比佢聽既, 又比左一堆玩具佢, 而家姐姐都要用多D時間倍佢.
最慘你佢而家又訓少左晏覺.....
你地平日會唔會比姐姐自己帶佢去公園呀?

別墅

since there is a small playground at the G/F of my bldg, jei jei will take my little girl there eveyday. if the journey is not too long, worth to ask jei jei to take your kid there! More exploriation ma.

大宅

我屋企對孖妹日日爬地下, 除咗梳化前面地墊範圍之外, 都係鐘意四圍爬(家姐就鍾意四圍行), 以前放落網床都OK, 依家大咗就唔係好肯喇~

另外, 佢哋好鍾意坐車車推佢四圍行, 門口走廊都OK, 落去樓下公園就更開心啦~

複式洋房

回覆 cherishbaby 的帖子

孖妹坐著車車在門口走廊玩咪好攪笑囉, 一般D屋苑條走廊"單人座"都係啱啱好咋~~

大宅

回覆 Shellmak 的帖子

我分開兩架單人BB車, 因為孖車真係好難控制~

首頁

尾頁

跳至