論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題.thx

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

這個代表她的宗教信仰 ,
與工作表現無關 .

但我會問佢可否弄豬肉 ?
是不是要守齋期 ?
是否在家中不需戴頭紗 ?

我其實比較担心她們個頭紗會在煮食時搶火唧 !

Kelly~DK  HAHAHA  發表於 11-6-10 17:59
我工人主力負責照顧三隻貓大爺 !!!

複式洋房

陪月勳章

回覆:你地會唔會請d戴頭莎ge印姐姐呢??..

No la. 之前個姊姊放假時帶頭巾出街嚇到阿仔哭!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

I don't know why, these Indonesian wear vail on the head, seems ghosts floating on the air.

When I go to Malaysia, the Malaysian Muslim woman also wear vail, no such problem.

Me and mother visited Muslim temple, need to wear vail, also no such problem???

大宅

我印印見工時都有帶頭紗, 我都明白呢個係代表佢哋宗教信仰, 個agent都同我講佢只係放假先戴.

到佢上工後, 工作表現都好好, 我好奇問點解佢放假唔帶頭紗, 先知原來佢驚我唔比, 所以唔戴, 當然我都係話, 放假係你自由, 況且我都尊重你的宗教, 佢仲好開心我尊重佢. 坦白講, 佢哋戴頭紗要著長袖衫, 好過d姐姐著得暴暴露露tim.

別墅

你都講得0岩..我都會尊重距ge宗教....只0係鄧距覺得熱...

別墅

回覆 Peanut2010 的帖子

果日去見距果時..我個女都問我點解個姐姐帶頭巾ge...我女(3歲)話唔中意..但我覺得距都幾純品.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Kelly~DK 發表於 11-6-10 20:11
回覆 Peanut2010 的帖子

果日去見距果時..我個女都問我點解個姐姐帶頭巾ge...我女(3歲)話唔中意..但我覺得 ...

My recent steeling yan, wear vail, steel, black face, lazy, dirty, slow, always sick after Sunday. But my 6 days dirty ghost, the same with steeling yan, not wearing vail.

複式洋房

如果佢係咁虔誠GE, 應該佢個人都唔會差得去邊WO......(個人意見)

Kelly~DK  我老公都0係0甘講...  發表於 11-6-11 21:40

首頁

尾頁

跳至