自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章 畀面勳章

求救
BB有耳屎(cake)住點算?
好大舊有咩好方法?
撩到撩唔到,
thx

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

滴橄欖油, 由得佢自然溶解

別墅

好媽媽勳章 畀面勳章

係咪類似可以查頭泥果D橄欖油,THX

別墅

趁bb訓著, 湇dd, 然後初下隻耳仔, 一了就成隻耳屎出左黎

$錢BB$  就係BB唔郁都撩唔到.硬CAKE CAKE
THX  發表於 11-6-13 02:18

別墅

係, 萬x都買到既天然橄欖油

別墅

好媽媽勳章 畀面勳章

等我又試下先,如果唔得係咪要 SEE E生好D呢
一定好唔舒服架

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

沖完涼,軟左,易 了D

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

其實唔應該自己撩...
BB幾大? 如果佢唔舒服, 佢會R耳仔

除非有膿 / 有異味, 一般乾性耳垢係可以唔清理
只不過係大人睇到覺得唔舒服啫~

首頁

尾頁

跳至