跳至

首頁

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

由於今年參加人數比去年增加了很多! 合資格被投票的會員數量超出投票主題選項上限,所以我請管理員開設了<第二屆一人一花種植比賽支持區> ,將合資格被投票的會員的回覆分割成獨立主題,得到最高支持數量的頭五個主題的樓主可以獲得BK限量版精品! 而所有樓主都可獲得2011至尊種植勳章,其餘的參加者都可獲得2011精緻種植勳章

規則:
-樓主可自行修改主題標題,以吸引其他會員入內瀏覽及支持。

-樓主可以在自己的主題內作拉票宣傳
,以增加暴光率,但嚴禁在其他入選的會員主題內拉票,違規者的主題會被關閉。

-樓主還可以在自由講場及種植園地的指定主題內拉票,但不可在親子王國任何一個討論區發表新主題拉票,所有違規發表會被刪除或移走。
自由講場拉票主題: http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3796193
種植園地拉票主題: http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3970890
-其他會員可到主題內按"支持"鍵支持參賽者,亦可在主題內發表支持或鼓勵的回覆,回覆發表後可得國民生產力10分(一次性,以後在支持區內發表也不會再增加國民生產力分或附加生產力分數)。

-"支持"及拉票有效時間由現在至2011年6月24日下午5時正
盡我一己之力,發放正能量!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

召餅, 我棵野呢? 我要勳章呀

召藥師  有相就有章(搞埋個'支持'就請管理員派章)  發表於 11-6-13 18:52

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

請問是否係到拉票呀

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

yee2008 發表於 11-6-13 19:10
請問是否係到拉票呀
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3970890&extra=page%3D1

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3796193&extra=page%3D1&page=5

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

可否自己推POST和有無限次數?
可否追加照片(當然係同一棵)
可否在簽名檔拉票?
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

超級版主

rabbit75 發表於 11-6-14 11:57
可否在簽名檔拉票?

1. 冇限(如果有限我都唔知點數,到時大家都做舉人),推得令大部份會員接受就得。
2. 可以,不過請發表回覆時貼,同埋補充說明係追加相片,咁對其他參賽者公平d。
3. 我要問吓大臣先

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

明白,多謝解答。
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

召藥師 發表於 11-6-14 12:35
1. 冇限(如果有限我都唔知點數,到時大家都做舉人),推得令大部份會員接受就得。
2. 可以,不過請發表回覆 ...
問成點?可以在簽名檔拉票嗎?

召藥師  得呀~  發表於 11-6-20 02:12

超級版主

yoma1975 發表於 11-6-18 04:03
問成點?可以在簽名檔拉票嗎?

大臣可能冇ONLINE,未覆。

不過可以好似SASA咁整張靚靚花相做簽名檔

yoma1975  有無例子比來看下.  發表於 11-6-18 04:10

超級版主

回覆 yoma1975 的帖子

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=3970554&pid=52285800&fromuid=20647

我記錯佢名,係sa2002至啱

yoma1975  E種我唔懂點整喎,可以敎我嗎?  發表於 11-6-18 04:47

超級版主

rabbit75 發表於 11-6-14 11:57
可否在簽名檔拉票?

bk站內活動可以在簽名檔宣傳

sonic04  thx  發表於 11-6-20 03:54

超級版主

截止'支持'喇! 我已將所有主題關閉,開始點'支持'票數。多謝各位參加!

我會同管理員合作加勳章畀各位參賽者,請稍等!

最後入5強嘅會員,會等到BK精品,請留意管理員發出嘅PM通知!

yee2008  我排第七呀:(  發表於 11-6-24 17:34
yee2008  不如放寬D啦!頭10名有精品啦!!  發表於 11-6-24 17:33

超級版主

回覆 yee2008 的帖子
不如放寬D啦!頭10名有精品啦!! 發表於 半小時前

我話唔到事喎......

calling大臣 )))))))

yee2008  你幫我地''輝''下啦:)  發表於 11-6-24 18:44

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

此活動旨在鼓勵大家關注環保及錄化家居, 謝謝大家積極參與. 我們定好的禮物為五份, 暫時不會再加啦.

如想得到我們精美紀念品, 留意我們下次的活動啦.

大臣

sonic04  多謝大臣  發表於 11-6-24 20:20
現在的國民很好招呼...

首頁

尾頁

跳至