懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我掃左好耐好耐,佢都唔Err,我用緊chuchu 奶樽,唔知關唔關事呢?

大宅

回覆:Givethanks777 的帖子

我都想知呀,因為我之前已經買定咗chuchu奶瓶家啦!

38W - BB 重3.333KG(面向肚)
37W5D - 頭開始落盤骨
35W - BB 重2.642KG
33W5D - 肚圍39 "
29W - 肚圍38 1/2"
21W - 肚圍35 1/2"
22W - 已經5再係單邊踢個肚, 係左右2邊一齊起飛腳 ~^^~
24W - 肚圍 36 1/4"

子爵府

睇下BB幾大啦,有BB 4-5個月就唔會ERR氣,如果唔得,就抱佢坐係度20-30分鐘,等佢落下格。

大宅

回覆:有冇媽咪掃極風BB都唔"Err"氣?

我就係,晤知關晤關奶樽事,我用dr.brown,佢有排氣管!我bb無論用樽定埋身都無氣放返出黎,可能十次先"err"到一兩次,所以我多數俾佢坐十五分鐘到,等佢自己落格!

大宅

好媽媽勳章

你試下摩下佢頭仔等佢放鬆D, 因為有時係BB自己谷住度氣
又或者是否放左"脾" 呢, 我亞B成日都係咁GA

大宅

呢個問題簡直困擾,尤其夜晚,真係比BB玩死,已經眼訓架啦,仲要掃極都掃唔到,等得黎都差唔多又食第二餐,真係慘

男爵府

畀面勳章

我個女細個都係咁呀, 所以夜晚我會俾佢"叭"響我個身度半個鐘先訓 (因為當年太多bb俾奶續死的新聞)

首頁

尾頁

跳至