跳至

首頁

尾頁

男爵府

想請問黑沙海灘乾淨嗎 ? 因為想同小朋友去玩
你快樂,所以我快樂 !!!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

唔好去, 我2星期前同個囝去左, 之後佢即刻出風難....睇醫生原來好多人去完游水都出事...

男爵府

OH ! 多謝報料 ! 請問除科學館,熊貓館外.有咩地方建設比小朋友去好玩呀 ? 謝 !

別墅

想問有無地方有幼童playroom之類既設施? 謝謝!

侯爵府

city of dream 同 威記都有 playroom, 但係要比錢入場, 好似 $100一個大人+一個小朋友...我去過一次咋....
氹仔好似有個政府地方有得玩, 我未去過...去左報比大家知..

男爵府

$100 ? 唔抵 ! 不過應該乾淨O既 !

男爵府

唔該晒呀 !好媽媽 !!!

複式洋房

氹仔嗰間喺濠景花園地下, 好似開11點, 收7點, 地方唔係好大, 有個小朋友圖書館咁啦..........

複式洋房

回覆:想請問黑沙海灘乾淨嗎 ?

去竹湾泳池啦!乾净好多!逢星期一早上洗池,下午一点後去最好!我都成日同BB去架!黑沙海灘+泳池都好乌糟架!

侯爵府

去左氹仔豪景果間兒童遊戲室, 都幾細下, 我個仔唔係太有興趣....個波波池冇波, 得幾十個汽球係裡面.....

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我係好媽媽 發表於 11-7-14 10:56
去左氹仔豪景果間兒童遊戲室, 都幾細下, 我個仔唔係太有興趣....個波波池冇波, 得幾十個汽球係裡面..... ...

以前有波架..但係近年太多乜病乜病..最後就轉番D波囉...有汽球係入面都好過成個CLOSE左唔開..我仔以前好LIKE去玩的...睇下書又可以玩下玩具..最緊要係有冷氣..夏天去真係好舒服

侯爵府

就係見佢有波波池唸住帶個仔去玩囉...去到得 d 汽球, 我個仔都唔肯入去玩添....
玩具亞仔麻麻地, 一來屋企已經好多玩具, 二來亞仔佢鐘意郁動多 d, 例如波波池跳黎跳去, 叫佢坐定定玩玩具唔會玩得耐囉....所以有一排都唔會再去啦....
我又去左果個租電動車既地方睇, $5/15分鐘, 不過其實亞仔自己都有一部, 所以都唔會去啦, 自己帶佢去文化中心後面空地玩仲好啦....
月希....我終於戒左人奶啦....嗚嗚嗚..

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我係好媽媽 發表於 11-7-16 09:17
就係見佢有波波池唸住帶個仔去玩囉...去到得 d 汽球, 我個仔都唔肯入去玩添....
玩具亞仔麻麻地, 一來屋企已經好多玩具, 二來亞仔佢鐘意郁動多 d, 例如波波池跳黎跳去, 叫佢坐定定玩玩具唔會玩得耐囉....所以有一排都唔會再去啦....
我又去左果個租電動車既地方睇, $5/15分鐘, 不過其實亞仔自己都有一部, 所以都唔會去啦, 自己帶佢去文化中心後面空地玩仲好啦....
月希....我終於戒左人奶啦....嗚嗚嗚..
咁我仔就冇乜所為...屋企雖然玩具多,但係佢都好ENJOY去果去玩玩具的..因為係果度重有其他小朋友一齊玩...波波池...係波定汽球佢都冇所為..一樣入去跳餐飽的..可能我仔大D啦.第一次去都好似3,4歲囉....

以前我家都有電動單車..但係冇電動四驅車..所以我仔都鍾意去渣車...而且果度有馬路嘛..同平時自己係街玩又唔同既...
文化中心後面空地..以前我都同駿駿成日去果度踏單車..唉~重住係澳門就好啦

別墅

嘩, 好高興見到大家回來傾下, 好想問下其實仲有乜好地方可以帶14 months bb去?

複式洋房

請問邊度有租電動車既地方呀?

首頁

尾頁

跳至