跳至

首頁

尾頁

男爵府

ILOVEchloe 發表於 11-8-9 16:19
回覆 babycoming 的帖子
2007-4月尾出世,4歲多D !
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

ILOVEchloe 發表於 11-8-9 16:18
回覆 babycoming 的帖子
請問幾錢一個月??
你指YIPS嗎 ? 我無記錯係 $2250 / 10堂 !
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

回覆:有冇人報過沙田葉氏兒童音樂教室??

我兩個仔都係Tom Lee 兒童音樂班出身, 跟住搵私人教, 一開頭琴姐姐評語係音樂感及節奏感強, 但睇譜同手勢唔得, 不過唔係大問題, 好快就執返好, 而家都一個就考5級樂理, 一個7級lu.....時間過得真係快....

別墅

回覆 LittleEvelyn 的帖子

SORRY, 冇上BABYKINGDOM一排, 依家先見到你個POST. 我個仔上緊中央廣場7樓<博瀚藝術教育>, 個姐姐教得好好,逐漸教緊 五線譜, 照音符吹, Do Do "C". Re Re "D"...個仔好鐘意上, 玩住學... 大概$1800/10堂... 佢個老師叫phebe - she's young and 非常有愛心!

別墅

SORRY, 冇上BABYKINGDOM一排, 依家先見到你個POST. 我個仔上緊中央廣場7樓<博瀚藝術教育>, 個姐姐教得好好,逐漸教緊 五線譜, 照音符吹, Do Do "C". Re Re "D"...個仔好鐘意上, 玩住學... 大概$1800/10堂... 佢個老師叫phebe - she's young and 非常有愛心!

別墅

I am also looking for a good music school/centre for my daughter. But I am looking for something more focused on developing vocal skills. Is Yips or 博瀚藝術教育 better?

別墅

畀面勳章

我剛剛報了....希望佢收我囡囡啦~~

別墅

我想問下你地幾多歲比小朋友開始學音樂?
YIP's 唔係唱歌架??
請多多指教。

別墅

我都想知啊,你地一般幾歲俾小朋友去學音樂啊? 我仔仔三歲啦,想學,但是又唔知從學咩開始...thanks!

別墅

畀面勳章

我囡囡都係3歲~ 今年開始讀~
我有朋友2.5歲已經比小朋友讀~~

別墅

我囡囡20個月,會唔會太早呢? 洗唔洗一早報定?

首頁

尾頁

跳至