自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

今次我反而覺得pg 冇做錯喎,
佢去工作, 又唔係去玩,
比個fd 照顧, 可能因為佢唔like 拉姑,
我唔like 我62, 我連抱都唔想比佢抱,
pg 有安排傭人照顧就ok 啦,
果個化妝師只係上去同2個小朋友玩,
好多家庭都係咁架啦

禁止訪問

有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

侯爵府

好媽媽勳章

Poor kids!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

點會比個FD湊架? 3幾個鐘就話啫,佢去歐洲都要佢幾日啦! 個FD又唔係湊開佢哋既工人,又唔熟小朋友既皮性,萬一有乜事朋友行開咗而發生既意外,叫邊個負責? 無腦既!

伯爵府

+3金熱血 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

同99唔岩又點會交比99? 唔驚99唔比返對仔佢咩

大宅

冬日勳章

嗰位化妝師朋友話PG已經有幾個工人及褓母照顧佢對仔, 其實已經好夠......
只係佢嗰幾位工人唔可以公開比人知佢有幾關心對仔, 所以咪搵呢位朋友幫佢係微博宣揚囉, 應該都係PG做SHOW計劃其中一PART啫

禁止訪問

複式洋房

响呢個情況底下, 你問十個搞緊離婚既女人, 起碼有九個都會好似PG咁樣做. 交對仔俾99湊?! 咁咪即係一去無回頭?! 俾著你都唔會咁蠢啦.

因為我都係搞緊離婚既女人, 所以我理解PG既心情, 呢段時間佢會做啲失常既行為舉動都唔出奇, 只希望佢可以盡快收拾心情, 努力工作, 為對仔既將來而努力, 加油!!
請不要轉發我的post, 謝!

子爵府

Lucas真係唔駛返學的嗎?

mrshoho  I have the same question...  發表於 11-6-26 16:45

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

big_sister 發表於 11-6-26 15:13
同99唔岩又點會交比99? 唔驚99唔比返對仔佢咩

我都係咁諗, 驚一去無回頭

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我唔會覺得唔俾奶奶揍係唔岩,但我覺得俾朋友揍係超錯,如果只係幾個鐘頭或者兩日一夜,我覺得可以接受,但而家講梗去歐洲喎,起碼都一星期啦!!我唔明點解佢唔俾自己阿媽揍呢??佢家姐都可以幫佢手啦,佢仲放低埋個工人,咁俾自己屋企人揍唔好過俾個外人揍??而家個外人仲將自己D仔既相放上網,又講到PG一個鐘打一次返屋企,我唔覺得佢有幾偉大囉幾好囉!!一個鐘打一次又如何o者,唔通d在職媽媽冇一個鐘打一次返屋企就係唔緊張D仔女咩??而家係做野,唔係玩囉,佢咁樣一個鐘打一次,我反而覺得佢好冇責任心,個心根本都唔係做野到既,係咁緊張D仔既,就安份守己啦!!

小bie豬  人地有工人同保姆湊架,化妝師係上去陪玩  發表於 11-6-26 18:07
alicemic  agree  發表於 11-6-26 16:06
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

禁止訪問

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我覺得無問題WOR...人地2 個仔本身都係工人湊開GA LA,而+又吾係無俾工人湊,只係搵個朋友同D 仔玩姐,有咩問題 AR...
我地又有幾清楚人地家事姐,吾俾人地女家屋企人依幾日吾方便吾得閒咩,又有可能人地女家都有人一齊係到湊呢! d 記者最鐘意講d 吾講d ga la,有咩出奇...
我係pg 都吾會俾99湊la,一黎同個99吾岩,俾左99就拎吾返對仔,拉姑份人吾野少 ga..二黎,可能拉姑吾識湊小朋友,而且無佢d 朋友咁細心呢??

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

男爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

點解咁多人都對人不對事既?
宜家風頭火勢,俾係我都唔會交俾奶奶啦...
何況有工人跟住...交俾個好好朋友有咩問題?
可能外家無人照顧到呢?係LO..我地外人又知幾多?
點解連BK D媽咪都以貌取人

vickiwai514  同我諗法一樣  發表於 11-6-26 16:48

大宅

畀面勳章

搵好朋友睇住小朋友有咩問題? 唔通離婚仲比99揍咩。唔好玩啦~
檸檬搵錢就冇問題,點解pg搵錢會係比人寫成咁呢?
唔通離婚既女人,唔可以出去搵錢,定係必定要留係屋企揍小朋友.....

大宅

畀面勳章

引用:應該講緊PG歐遊+做嘢,+將對仔交俾外人化妝

原帖由 mishabella 於 11-06-26 發表
應該講緊PG歐遊+做嘢, 將對仔交俾外人化妝師好友 RicX ChXn照顧, 都唔交俾給嫲嫲爺爺照顧 ...

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章

駿熙媽媽 發表於 11-6-26 13:13
有乜問題呢???工人湊開無啦啦比麻麻湊會好d?而家好多在膱媽媽都會比工人湊,佢地冇問題...柏芝係明星就唔得? ...
咁我又唔明啦.....?之前張小姐唔係話lemon 生架車同錶之類都係佢送,又話佢經濟冇問題,唔使靠老公。在這風頭火勢,我係佢既話寧可推左歐洲job啦!使乜做呢d大龍鳯又化妝師出黎讚佢?佢之前未離婚同韓國明星在深圳拍戲都係朝九晚五咁滯,點解而家又要搞歐洲trip 又放料俾報紙搞好形象?一味就利用對仔。
同熱愛這片土地,大家刻骨銘記,愁或喜,生或死,也是香港地
同熱愛這片土地,大家一句到尾,由自己,生與死,也在香港地

侯爵府

但佢自己唔係有阿媽, 細佬咩?? 點解要交俾個朋友湊?? 婆婆舅父點都親D呀?

首頁

尾頁

跳至