自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

我今晚第一次看。。。嘩,有那樣的Miss HK? 我以為我是心胸窄。

在蟹糕的part, 幟哥拿給她的,她看到高ling的那麼多糕,說了難聽的啦

幟哥也回她:是高Ling 自己選的。。。.

我忘了exact wordings, 但看出幟哥也不滿這樣的mood去做飲食節目!

她說"滅"去蝦腳時,嚇得我呀!她,是否來自魯粗的家???

她在飯局時,跟譚??說愛魚汁撈飯的同路人,無人理她,我幾心涼!

我不知高Ling 是真傻還是假傻,但她一上爛泥,巳多謝幟哥給她這個捉蟹機會。。。很難得!她每個shot 也笑得很開心/食得很開心/說話也令人很開心。。。。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

兩者比較我覺高ling好d,陳小姐好小氣,唔夠人好彩咪認命囉,鏡頭前都咁斤斤計較,鏡頭後得罪佢既人一定死緊。

AAmother  agree 好小氣...斤斤計較  發表於 11-6-27 11:05

珊瑚宮

畀面勳章

回覆:覺唔覺陳庭欣好...

仲成日問埋晒 D 無聊問題,琴晚仲成日提住"健康",煩到死!
我估幟哥都唔係好鍾意佢。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

睇咗3集幟哥, 已經發現呢位陳小姐嘜都爭一餐, 幾小氣, 連幟哥都話佢小氣. 好惡頂, 相對起高Ling就好好多, 起訴個人真d.

版主

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 育兒性格勳章 2016畫展勳章

我只係覺得個剪片剪得好辛苦囉~

佢好多個shot都走光,係合家歡時段係唔出得街嘅,請TTB個PR同佢傾下啦!!!

見我在線?
但可能我已行開了!
以為我行開了?
但可能我就係望住喎!
所以......你估我唔到!

侯爵府

兩個女主持都唔鍾意, 覺得佢地都好無禮貌!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 lovingyou 的帖子

係呀, 我都覺佢成日寸高ling....

伯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

我以為我小心眼, 原來咁多人同我睇到架一樣...

有1個shot, 係2個女仔去學煮pancake, 煮完之後就試食,

有2個汁...高ling點左個辣味, 之後陳就說"呀!你次次都要同我唔一樣架喎..."

高ling 都唔底得佢話"你唔食辣架ma!!"....

真係句句都好似蝦高ling.....mouth:

LedTV  睇到O 晒咀...  發表於 11-6-27 21:14

伯爵府

佢個嘴唔知想點,好醜樣!!!!!!!!!!!!!!!!!

男爵府

兩個都唔多鍾意

別墅

回覆:覺唔覺陳庭欣好...

同感,愛出風頭。

水晶宮

i dont like her
i thing " go link " is better than her

公爵府

大廚勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

尋晚第一次睇....我都頂唔順陳小姐....不停爭野講...講野又
對比之下高ling好少少.....

禁止訪問

大宅

上幾集已經在想.....吾係化....港姐冠軍....已經無美貌, 連智慧都無麥甘喎....
岩岩見樓上朋友講得好岩, 完全MK FEEL.....
開心d~~開心d~~

男爵府

好媽媽勳章

陳小姐....唔夠大體~

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

覺得佢仲差過張嘉兒

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得係高LING蝦佢囉, 不過佢又唔夠人高招又識講野, 佢又太白成日沖口而出, 兩個女人實爭寵, 不過睇下方法高明D
BK の 會員
Merry X'mas!!!

寶石宮

把聲好嘈

大宅

畀面勳章

睇左幾集,好似越黎越大聲講野, 真面目出曬黎.

好少人會咁"勁"的, 基本待人接物, 說話技巧等 都吾同佢檢討下, 是咪有後台架?

首頁

尾頁

跳至