夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

我知我唔岩, 偷睇左老公既FACEBOOK, 同WHATSAPP 短訊 ,但係結果令我好嬲.......
(我老公幾年前響我大肚果時都偷睇我識佢之前前同其他男仔SMS, 最後佢好嬲甘迫我轉左電話...等之前D 男仔搵唔到我),

開頭我只係懷疑佢同一個女仔(A)有野, 佢同佢WHATSAPP 講: 如果我幫你買呢份禮物, 你就要錫我一啖

之後仲再3 CONFIRM 埋日期, 約出來見面, 話比份野個女仔, 但個女仔要KISS 佢

約時間途中仲話要上個女仔屋企...(VISIT YOUR HOME), 但個女仔REJECT 左, 因為佢果晚約左人食飯......

今晚訓覺我忍唔住問佢邊個係A, 佢開頭扮哂野話朋友ONLY, 問左好耐先肯答, 直至我認我睇左佢WHATSAPP....佢先話佢同個女仔講既野係吹水, 個女仔唔會當真, 佢先甘講

我問佢有無對其他女仔甘講, 佢話無, 因為A呢個女仔係吹水怪, 所以先乜都同佢吹.......

我聽住先, 但我仍然好傷心, 訓唔著.....於是偷睇埋佢FACEBOOK MSG, 點知...

之後睇埋佢FACEBOOK, 分別同W, S, 呢兩個女仔對話....

對S對話其中包括:好掛住你呀,
I MISS YOU SO MUCH,
我想同你兩個人互隊 (個女仔答佢: 甘激?!), 佢就話: 再激D 都得呀~,
哈哈哈.. 係時候聚個2奶啦,
等我搵到人做我2奶先啦,
你既一身背心熱褲簡直將你既青春毫無保留甘散發出來
尋晚發夢約你去街
我都話MISS U SO MUCH, 現實都可以? 苯咪即係夢境成真? HAHA 甘你幾時得閑

同W 既對話包括:
女神, 聽日可唔可以同我影張相?
my room 871, calll me when you come i teach you how
個女仔話: 好累, 佢話: come fine me i help you relax
個女仔話: 要搵都搵D 盲人按摩, 佢話: i give you free of charge...

請問各位男人女人........男人講野係咪真係可以當吹水唔係真?!

我覺得就算吹水都有3分真, 佢點都係有意思心思思想試先會甘樣同D 女仔講野.....

一個結左婚有老婆有女既男人應唔應該周圍同其他女仔甘講野? 女人們又接唔接受到甘既男人...???

kwan0603  嗯..  發表於 11-6-29 00:46
samanthachan48  就算講笑同玩都太過火吧.....  發表於 11-6-28 09:20
CACAO123  me2  發表於 11-6-28 03:14
waiyuktsoi  俾著我就一定唔得.其它姊妹就唔知..我一定同佢沒完沒了咁吵..  發表於 11-6-27 12:33

水晶宮

回覆:甘樣既老公係有心搵食定係吹水ONLY?

好明顯喎!樓主有冇經濟能力?保重!

LINGLING333888  係呀.小心  發表於 11-7-1 00:48

公爵府

好媽媽勳章

我接受唔到囉!你老公擺明想睇d女反應,有咪有野食囉
如果佢係吹水,d 女誤會當真,送入口,有幾多個唔開口食
已婚就要知自己剛位係邊,我都叫我老公唔好懶有男仕風度,免d 餓虎誤會

kwan0603  嗯  發表於 11-6-29 00:47
luck_tang  x2同意!  發表於 11-6-27 21:54

大宅

好明顯係搵食,樓主唔係仲信佢嘛?我相信今後你再偷睇佢d咩都唔會有料到,因為佢會delete哂lor~

伯爵府

你老公其實想點呢, 我好Q憎呢D男人, 好cheap, 週圍點火睇吓邊度有免費餐, 但應該又無咩錢花起d女身上既人, 比我同佢開鑊大大, 攪到有問嚴重得咁嚴重, 佢先可能會好d.

LINGLING333888  係  發表於 11-7-1 00:49
cicilam818  me too  發表於 11-6-27 11:36

別墅

呢d咁o既極品男都有女人嫁...

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

好明顯有d野囉,我個c6咪又係甘,次次比我發現,都同他吵大獲,他先肯乖d

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔好意思我1定不能接受,我會離婚

WENKIKAKA  我都可能會離婚~  發表於 11-6-28 00:56
AllyChan  AGREE  發表於 11-6-27 11:23

子爵府

完全係溝女搵食格啦, 信佢一成都死, 樓主小心小心, 呢D人多數死性不改, 要好好保護自己啦.

子爵府

完全係溝女搵食格啦, 信佢一成都死, 樓主小心小心, 呢D人多數死性不改, 要好好保護自己啦.

男爵府

旁觀者清,你老公一定身有屎!
個心一定有心郁

ching070707  哈哈....個心唔郁..咪死得...講笑...>@  發表於 11-6-29 23:49

子爵府

呢D人信唔過架, 根本就係搵食格, 呢D男人多數唔會包29既, 不過就一定到處玩ONE NIGHT囉, 樓主你都係小心小心. 唔好放佢出去玩咁多啦. 男人係要管架.

子爵府

畀面勳章

你C6好大胆,坦白講樓主真係無咩把握KEEP到呢隻野馬,如果係我見到會發哂狂,但唔問佢,其實都唔駛問啦,之後再諗計攞哂佢D$.幫佢一鋪清(同PG一樣)

男爵府

有老婆應該檢點下,,,,

大宅

樓主你要小心你C6呀,比著我一定同佢攤牌啦!

別墅

只信自己 發表於 11-6-27 06:48
我知我唔岩, 偷睇左老公既FACEBOOK, 同WHATSAPP 短訊 ,但係結果令我好嬲.......
(我老公幾年前響我大肚果時 ...
同隻cheap精攤牌,一係叫佢以後收心養性,一係叫佢以後食自己

大宅

回覆 只信自己 的帖子

冷靜0的先,
唔開心好介意都無用,
除非你真係打算同佢離婚啦.

我有個朋友都試過係咁,
佢先生係一個好認真既人, 朋友無1兩個,
平日係人前好少講野,
所以我朋友相信佢只係係網上吹吹水....
咁你先生平時會唔會口花花呀??

其實講到尾,
都係我朋友放唔低,
最後佢先生SET晒PASSWORD,
佢唔可以心思思偷睇,
佢先生話以後都唔會再玩呢0的無聊野喎,
咁佢只有相信佢先生啦, 因為唔想就咁散...

我朋友選擇乜都唔想知,
佢先生仍然對佢好好,
我朋友決定話要做個''聰明'既女人,
只要佢先生仍然對家投入,
佢就比佢先生一點私人空間喎,

做朋友既無話支唔支持,
佢安心快樂就好了...

LINGLING333888  唔係點呀...  發表於 11-7-1 00:51
LittleMss  口花花講上床攪嘢都叫無問題? 道德底線去咗邊?  發表於 11-6-28 00:57

大宅

一定唔係吹水啦,無理個個都吹水呀!有回應咪得米囉,好衰呀!

伯爵府

回覆 jesst 的帖子

我唔會接受吹水呢個解釋, 真係慳d, 悶就搵d有意義既既做, 咁大個人咩應該做咩唔應該做都唔識分, 咁同玩火有咩分別, 就算d老公條件幾差, 總有一日比佢搭上一件姣婆... 咁到時點呀, 唔通又同老婆講玩吓姐..

男爵府

好媽媽勳章

好明顯你老公係到放緊箭, 只不過A, S, W都好似唔係好"穌"佢咁. 不過相信你老公唔至三個咁少 - 如果現時只得三個. 佢都一定會繼續向其他女仔放. 直至其中一個落塔. 咁嗰個女仔就會變成第三者.

可能呢一刻仲未有事發生, 但好難單保有一個女仔肯制. 你老公既出發點已經好明顯. 吹水係唔會吹到咁架~~~~

首頁

尾頁

跳至