興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我去書展有見到呢本書, 但無買到
因為早兩個月叫朋友去台灣幫我買左另一本"教出好兒子:男孩教養經典代表作"
不過呢輪太忙根本未有時間開始睇...

別墅

我都有看" 男孩危機", 理論和數據係多左d。

但其實編者係想講男孩在中國 / 香港 / 其他國家 所受的教育是不利他們的身心發展。

一言而敝之, 我們要重新審視男孩應接受的教育。

看完之後, 我打算比個仔遲一年讀書, 甚至讀男校。

禁止訪問

大宅

fortunately i read your post here, ahah, save money

伯爵府

畀面勳章

講真,我都覺得麻麻地,得著冇咩
只有一個感覺,生仔真係慘
應該唔會睇第二次

伯爵府

引用:我都有看"+男孩危機",+理論和數據係多左d。

原帖由 waiyingn 於 11-08-07 發表
我都有看" 男孩危機", 理論和數據係多左d。

但其實編者係想講男孩在中國 / 香港 / 其他國家 所受的教育是 ...
我都想比隻bee讀男校,奈何選擇少、競爭大

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

伯爵府

我睇緊覺得OK! wow!

男爵府

好媽媽勳章

If you are interested in this subject, I recommend the following book:

Raising Boys: Why Boys Are Different - And How to Help Them Become Happy and Well-Balanced Men

All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

大宅

I buy the girl one. It's not good as well...

首頁

尾頁

跳至