懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我已經40週幾~琴日朝早起身去廁所....見到分秘物到有1條仔血絲..個肚有小小痛~但唔係定時個隻~個時諗住睇下過多一陣點~到夜晚食完飯返屋企..見到d 分秘物變左啡色~我即刻問99點~佢話叫我留意下先~因為bb有郁~ 又無穿水~但個肚都有keep住小小痛~今朝去廁所分秘物d血又多左小小~99都係叫凡我留意下先~

點算~我去e院又怕佢唔收我~因為d血絲係跟住d分秘物出黎~時有時無咁~

大宅

I suggest u go to hospital first, cos your week is ready to deliver your baby. Don't take risk, have a check is better
add oil la

大宅

我覺得去醫院check下好D, 因為你家下估下估下, 又擔心個B, 不如去醫院check下係就係, 唔係就唔係!! 加上樓上個JM都講得岩, 你都40週其實都差唔多!!
加油!!!

大宅

你唔怕住院咪入去囉

我CASE係咁, 一早起身底底有少少啡, 我都以為生得, 就去準備入院, 洗白白食野DOUBLE CHECK走佬袋, 點知又唔覺佢痛喎, 咪唔入住喇, 去到夜晚都反應, 只係隔好耐先痛一次, 夜晚都有陣痛, 不過又唔係好痛又想訓喎, 咪打算第2日先入囉, 第2朝一早都係無咩反應, 咪慢慢食埋野, 搞掂哂先去E院, 去到都要訓左一晚等到第2日的夜晚先開左一度先俾人推上產房, 上左去都要6個鐘先生出黎

男爵府

去定啦, 你都過左 40weeks

大宅

唔一定要穿水先去醫院架, 你有無 count 陣痛?

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

5該曬~=]我去了e院~但d姑娘話仲未得~我諗要係e院等啦

首頁

尾頁

跳至