自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:Quote:heichunmum+發表於+11-6-30+22:56+咁

子爵府

畀面勳章

老公比,我冇嘢做全職C9一個.緊係佢比啦!!!

珍珠宮

邊個就手邊個俾..都唔會分得咁清楚喇
我既錢即係佢既錢.佢既錢即係我既錢.

ificould  agree  發表於 11-7-2 04:05

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

實係佢俾啦! 就算係我簽咭或pay cash, 咪又係佢啲錢, 我都冇做嘢.

水晶宮

回覆:同老公/另一半出街食飯,邊個埋單?

掠奪所有家產後,我比!有乜所謂?!

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

只可以俾CASH既餐廳就老公俾,可以碌卡既就我俾
但D卡數都係佢找,其實咪即係佢俾

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男友時代-男友比......老公時代-老公比家用,我負責埋單.....

禁止訪問

子爵府

通常都係c6比

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

老公比

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我比

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

heichunmum 發表於 11-6-30 22:47
家用也包括出街食飯

C6成份糧(扣除比佢的零用錢)比哂我,所以咩都係我比
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有時佢有時我,兩公婆唔駛計得咁清楚啩?

珍珠宮

就算有收家用同老公出街都系佢出晒,我無乜所謂,但有時我想攞錢出來老公會叫我收返埋,佢吾捨得我比錢架!

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

男方

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

晴B媽 發表於 11-6-30 22:54
老公比, 有時佢懶起上來, 就比佢個銀包我叫拎銀包d錢比...

我老公都係咁, 拎個銀包俾我

伯爵府

We share the bill usually :)
請盡量唔好點評我,因為我通常用手機版,睇唔到ga!!!

珍珠宮

以前我有做嘢都冇錢,更何況家陣
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

子爵府

畀面勳章

老公俾

首頁

尾頁

跳至