自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

前日,我買左把刨生果皮刀,Sales話:''係陶瓷黎架,好利ar,乜皮都刨到,好好用''!!(好Nice既態度)
聽到gum好,見個樣都幾靚仔,所以買番去試下,掂知........
不但刨唔到野,我重懷疑係把膠刀,無論我刨Apple,Carrot,節瓜...都刨唔到皮,所以我羅去換...
掂知佢話要單先換得,我同佢講,買時你同事無俾單我,因為我放下$$就立即走人,
佢死都話無得換,但我話,E D係你公司產品問題+你同事聲稱好好用&好利,我先買!!
最後佢講:''產品問題唔係問題黎ar,你有單mi換俾你law!!''(用好串口吻)重話都無客換過!!
佢既意思就好似話我聽,唔係佢公司產品問題,係我搵野黎嘈&搞事gum...
我當初諗住一黎話佢地知把刀唔用得,叫佢地收起唔好賣la!!二黎有幾間分店既公司無理由因為佢地公司產品問題而唔俾我換ar ma!!
但最估唔到係佢地D員工服務態度差到...不但唔承認產品問題,重好似我黎搞事gum,用D串咀口吻對待客人,又唔誠實斯騙客人....我下次都唔會去E間''上等貓''買野ar la!!
在此提醒大家....!!

男爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

hi.

我家下買野一定必會問佢地攞返張單, 雖然可能唔瓖保, 但而家太多奸商+無品店員, 為保障自己無辦法......

我無幫襯過呢間野, 因為行過幾次, 價錢唔算平, 店員唔太好, 貨式都一般.

今次只好當買左個教訓, 下不為例!!!

tks.

別墅

係ar!!為有怪自己笨左la...
我都唔想同佢o曹ar!!but really so angry ar ma..........

別墅

以前有個阿姐Sales幾好人又老實ar,佢用過好先介紹,唔會亂sales一通,每次都話有問題返黎換,又會提你羅單,因為我都成日幫襯,
now新請個D,提都唔提你,又唔老實,只怪自己笨貪方便無羅單la...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

貴同不值得,行過一次運吉。
夠食夠用已經超級好不容易, 知足常樂,苦中作樂!加油!

公爵府

回覆:fannybill 的帖子

係差架,有次我買支原子筆係寫唔出,返去換,點知支支都係咁,d服務員態度又麻麻,果次我都發火。

別墅

佢間野再係gum始早執ar...........
D員工真係要訓練下!!

首頁

尾頁

跳至