自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

前日,我買左把刨生果皮刀,Sales話:''係陶瓷黎架,好利ar,乜皮都刨到,好好用''!!(好Nice既態度)
聽到gum好,見個樣都幾靚仔,所以買番去試下,掂知........
不但刨唔到野,我重懷疑係把膠刀,無論我刨Apple,Carrot,節瓜...都刨唔到皮,所以我羅去換...
掂知佢話要單先換得,我同佢講,買時你同事無俾單我,因為我放下$$就立即走人,
佢死都話無得換,但我話,E D係你公司產品問題+你同事聲稱好好用&好利,我先買!!
最後佢講:''產品問題唔係問題黎ar,你有單mi換俾你law!!''(用好串口吻)重話都無客換過!!
佢既意思就好似話我聽,唔係佢公司產品問題,係我搵野黎嘈&搞事gum...
我當初諗住一黎話佢地知把刀唔用得,叫佢地收起唔好賣la!!二黎有幾間分店既公司無理由因為佢地公司產品問題而唔俾我換ar ma!!
但最估唔到係佢地D員工服務態度差到...不但唔承認產品問題,重好似我黎搞事gum,用D串咀口吻對待客人,又唔誠實斯騙客人....我下次都唔會去E間''上等貓''買野ar la!!
在此提醒大家....!!

禁止訪問

別墅

係ar!!D野越黎越貴........質素又無好到wor!!重有D差左

首頁

尾頁

跳至