自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

帶number 轉台最平係邊間...問過幾間都唔平..又唔想再續HKBN...續約都要$55/月...service 又唔好...

男爵府

回覆:固網電話續約

新世界好似3x,但唔知好唔好!

複式洋房

新世界是寬頻電話?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我岩岩同PCCW續左約,之前舊約係 $34 一個月,而家新約係 $44,簽 18 個月。雖然貴左少少,不過費事轉來轉去咁煩。

計法係咁既:

$110 (月費) x 18個月 - ($198回贈 x 指定4個月) - $400 coupons

=$44 / month

唔知帶號碼轉台既優惠係點,你可以打 PCCW hotline 問下。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

YuYuMother 發表於 11-7-5 07:36
我岩岩同PCCW續左約,之前舊約係 $34 一個月,而家新約係 $44,簽 18 個月。雖然貴左少少,不過費事轉來轉 ...

你call佢,定係佢打嚟sell你呀

珊瑚宮

pccw新約應無$33-$44优惠.

must be $66, I think
玩具萬歲!

水晶宮

wcpcelia 發表於 11-7-5 08:50
你call佢,定係佢打嚟sell你呀
我個 contract 就黎到期,佢寄信黎提我續約,咁我打上去同佢地傾囉。如果唔覆,個 plan 就會自動回復到每月 $110........

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

YuYuMother 發表於 11-7-5 19:34
我個 contract 就黎到期,佢寄信黎提我續約,咁我打上去同佢地傾囉。如果唔覆,個 plan 就會自動回復到每月 ...

原來係咁,謝謝呀

水晶宮

wcpcelia 發表於 11-7-5 19:38
原來係咁,謝謝呀
You're welcome. 你個約係咪就到期啦?

子爵府

回覆 wcpcelia 的帖子

i sent cut form

at first 44 avg per month, then i said my fd avg paid only 34 dollars, then she gave me this offer

wcpcelia  many thanks  發表於 11-7-5 20:48
注意:本人所發佈的帖子大部份均為轉貼,如本人所發的貼子有任何問題及投訴,如本人所發的貼子有任何法律責任,本人恕不負責!

雲母殿

YuYuMother 發表於 11-7-5 19:44
You're welcome. 你個約係咪就到期啦?

係老人家的屋企

水晶宮

amazingkitkat 發表於 11-7-5 19:55
回覆 wcpcelia 的帖子

i sent cut form
係呀,如果 send cut form 應該可以有 $34 個 offer,不過我費事煩再搞啦。

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

一定要寄 cut form 去, final $34/月, 簽 18個月約

首頁

尾頁

跳至