婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

家龍mA 發表於 11-7-6 23:22
多數男家都當自己係皇家貴族/回到幾10年前男權社會
成家高高在上

咪係,都痴痴地,好似俾咗一千幾百億禮金咁 ~
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

洋房

回覆:吾想比仔仔見嫲嫲

身同感受!我又係個個星期都要返!我99仲煩日日準時打嚟問食唔食飯!我真係好想講每個人都有家庭架唔洗日日打嚟丫?我丫媽都唔會啦!個時仲煩日日上嚟我度!因為佢令到我同我老公成日抄大獲金!次次見到我個仔都話瘦...咩2思?有無諗過我會唔開心我會覺得我照顧得個仔唔好!仲有丫我地食緊飯個仔個樣好想食咁...99就話音公啦你丫媽唔比你食...我好想話你係咪傻架得個7個月咋!要唔要買個杯麵比佢丫!有無腦架?真係對多佢一個鐘都死丫!成日叫我仔唔好瞓!一瞓就嘈醒佢!我話佢佢就同我講我仔都唔想瞓唔係都唔會起身喎!你話丫有無d咁架人!

伯爵府

mini_l_1225 發表於 11-7-10 02:13
身同感受!我又係個個星期都要返!我99仲煩日日準時打嚟問食唔食飯!我真係好想講每個人都有家庭架唔洗日日 ...

哈哈,唔好勞氣.
我呀b出世個陣6.16lbs,佢係早左3個星期出世的,我99 o係醫院探我O個陣已經講"AIYA!6磅甘奀呀,都係爭D",佢真係有病GA!!我岩岩生完咋,唔問下我都算,都唔好講埋D甘既野啦.

呀B仲有成個半鐘至飲奶,但呀B O係O度扭計,我99就死都話佢係肚餓叫我比奶佢食,我話未夠鐘食,佢就同呀B講"BB你好慘呀,媽媽唔奶你食,麻麻錫返....."妖你!!我最憎佢講呢D說話!!!一係你自己生返個,咪同我O係O度爭B認屎認屁~~~!!!

別墅

回覆 baby7 的帖子

D 99 真係好黑人憎, 今日佢又借d易 係我返工既時間約我媽飲茶, 依家仲要上左我媽屋企坐, 好過份lor~~唔好阻住我個女瞓晏覺la~唔該!!

首頁

尾頁

跳至