自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

renee58 發表於 11-7-8 14:25
我都成日叫我個仔令仔,仲成日同我老公講,我真係好自豪生左個令仔,我覺得自己開始戀仔戀到上腦,我老公仲 ...

我老公就成日post阿仔d野上fb, 仲特別鍾意係唔著衫果d, 真係戀仔兼戀童癖

子爵府

畀面勳章

我都覺得我個仔好令仔,我honey呀

cycream  巧靚仔嗃!  發表於 11-7-8 14:59
Jasber  佢好sweet 呀, 戴左帽成個女仔咁, 唔戴帽又好唔同啵  發表於 11-7-8 14:55

珍珠宮

我從來冇喺fd面前或FB.....形容自己個女得意,可愛....因為覺得好似好自大自誇咁.....
但我心目中,緊係覺得自己個女最得意,Haha,
我會成日同屋企人講個女有咩得意野,佢地都好鍾意聽,因為全家人都好錫佢~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我都好鍾意我2個仔

翡翠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

gemiling 發表於 11-7-8 11:26
Me too!!! I think my baby 超超超超勁得意!:lover ...
kata_hihi i agree! ur baby is super cute! 發表於 1 小時前

miffymiffy yes, so cute n_n 發表於 2 小時前

好命婆 Agreed with u. Your baby is really really really cute! 發表於 3 小時前

cycream 你bb好得意,鬼鬼地? 發表於 3 小時前

Thank you ah!!!

子爵府

超可愛

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

當然啦...o係父母世界裡, 自己個小朋友一定係天上有地下無的...全世界最得意,最可愛...我唔否認我自己都係呢類媽咪...

大宅

其實係架, 始終係自己骨肉黎架ma, 無論點都係咁可愛架.

子爵府

牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢唔駁咀, 唔紐計是極中意

大宅

我會盡量保持客觀, 咁人地讚得多咪知事實lor

伯爵府

我都係覺得自己個仔好得意,個個父母都係一樣.
但我真係好怕d人成日俾自己仔女d相俾人睇,跟住問你係唔係好得意呢?
除非得意到好似廣告 b ,如果唔係我真係無興趣

黑白豬  我都遇過呢d人,佢個B仲要係唔得意果種,我都唔知點答佢好,哈哈  發表於 11-7-8 15:47

禁止訪問

大宅

ivyko 發表於 11-7-8 15:25
我都係覺得自己個仔好得意,個個父母都係一樣.
但我真係好怕d人成日俾自己仔女d相俾人睇,跟住問你係唔係好得 ...
所以我會俾d相無仔女既人睇, 唔會俾有仔女果d, 因為佢地會覺得自己個得意d, 人地無咁得意 (因為我自己都係, 除非人地個真係超得意,

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我係好鍾意自己對仔女,但唔覺得佢地係最得意最叻囉!因為我覺得無人係perfect架。
我好怕遇到d父母狂讚自己d仔女

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

我個女仲係bb時都好得意架~~~不過成日鬧計同曳就好黑人憎囉~~~

公爵府

好媽媽勳章

我比較理性,平心而論,唔覺得自己個囡靚同得意,只覺得佢幾古靈精怪!
但我識好多人會成日俾自己個仔/女既相人地睇,仲要問人地自己個仔/女係咪好靚、好可愛,我覺得幾反感,尤其通常呢d人既仔/女都係唔得意果d!

牛精仔  HAHA...尤其通常呢d人既仔/女都係唔得意果d....HAHA  發表於 11-7-8 16:16

禁止訪問

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我唔覺得我囡得意, 反而個囝得意啲.

珍珠宮

黑白豬 發表於 11-7-8 15:53
我比較理性,平心而論,唔覺得自己個囡靚同得意,只覺得佢幾古靈精怪!
但我識好多人會成日俾自己個仔/女既 ...

me2,我身邊都好多呢d朋友,仲成日叫d仔女唱歌,讀英文俾人睇,表演咁......愈刻意就愈令人反感......

伯爵府

MrsSingSing 發表於 11-7-8 16:02
me2,我身邊都好多呢d朋友,仲成日叫d仔女唱歌,讀英文俾人睇,表演咁......愈刻意就愈令人反感..... ...

e d 朋友就無,但62,99同叔仔就成日叫佢個仔表現俾我睇,真係想死
99見親面就話亞細b幾醒幾醒,醒過兩個堂哥(其中一個係我個仔)好多,我真係好反感, 亞仔我自己湊,我又無叫亞仔番去表演俾佢哋睇,你又知我仔細時唔識, 佢醒佢個事,唔好拎我個仔嚟比較.

首頁
23456...7

尾頁

跳至