懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

好唔開心!!!
一年一度嘅BB展, 已經期待已久!!
一早已經同C6計劃晒要點行點買~!

前2日睇新聞先知,
已經有成1000-2000人大6旅行團, 已經訂左飛入埸掃BB野.....
當堂DOWN晒....!!!!!!
平時行街, 佢地已經撞嚟撞去又冇禮貌!!!
宜家仲要殺入埋BB展!!!!

BB展個時我差不多25WEEKS,
雖然未係論盡, 但都唔想同啲大6人死過....><"""

佢地真係好討厭呀!!!!
點解會冇處不在????

我真係好想要返啲空間, 係屬於我地HK人!!!!
18/11 (39w1d): Little Angel come to the world!!
14/6 (16w6d): 11.74cm...食手指~
17/5 (12w6d): 6.78cm...babygirl!!
26/4 (9w6d): 2.60cm w/ heartbeat!
07/4 (7w1d): 0.84cm w/ heartbeat!
31/3 (6w1d): 0.24cm
2011.01.20 BB 於 2010.06.11(8w2d)離開了我..
2011.04.22 BB 於 2010.09.03(7w1d)離開了我..

男爵府

大宅

陪月勳章

修正:
係1000-2000人大6旅行團~~

"主辦商指,內地遊客對嬰兒用品,諸如奶粉等的需求非常大,深圳、廣州、珠海等內地父母均組團來港購買嬰兒用品。早前已有旅行團透過主辦商預先購買約一千至二千張的博覽入場券。"

http://news.hkheadline.com/daily ... 11/07/07/153887.asp
18/11 (39w1d): Little Angel come to the world!!
14/6 (16w6d): 11.74cm...食手指~
17/5 (12w6d): 6.78cm...babygirl!!
26/4 (9w6d): 2.60cm w/ heartbeat!
07/4 (7w1d): 0.84cm w/ heartbeat!
31/3 (6w1d): 0.24cm
2011.01.20 BB 於 2010.06.11(8w2d)離開了我..
2011.04.22 BB 於 2010.09.03(7w1d)離開了我..

禁止訪問

別墅

回覆:StevenYo 的帖子

係ka!係荷花買野d sales對hk mama態度好差,對大陸人完全唔同lo

珍珠宮

唔係呀馬.....咁我唔去喇 !!

大宅

oh my god...本來諗住去,而家唔去啦

子爵府

減齡達人勳章

嘩,我都唔去喇!

大宅

畀面勳章

回覆:我都覺HK就嚟畀大6人整沉!! 連BB展都畀佢地玩晒???

唔通香港冇佢地唔得?想寧靜有秩序d都唔得?

別墅

冇佢地D生意又冇咁好(我打工的,唔使靠她們), 佢地黎又亂78糟

複式洋房

無辦法啦, 佢地出手咁強勁, 又比現金.....係商家都鍾意做佢地生意啦...香港人真係都地方企....佢地仲要大大聲話, 香港無左佢地唔得....

別墅

回覆:kaly1986 的帖子

但係好多行業都同佢地有關wo~其實真係有又死無又死,但生仔就真係唔需要佢地黎lo~!

cheungtoto  私家醫院d老細未必咁睇呢...........  發表於 11-7-10 12:23

男爵府

本來諗住8月5照完結構去架, 仲諗住星期5少人d添....唉......得20w點去逼呀, 唔通要去買貴野比bb

大宅

回覆:我都覺HK就嚟畀大6人整沉!! 連BB展都畀佢地玩晒???

D大陸人真係麻Q煩,好似d惡毒細菌咁不斷侵蝕,一出街周圍都係呢堆大陸人,我仲以為自己唔喺香港去咗內地!佢地真係易請難送,香港人冇掟企!請問BB展係幾時同邊度攪?我從未去過或者入去同佢哋死過,詐帝撞吓佢地推吓佢地報吓仇都好

禁止訪問

育兒性格勳章 畀面勳章

大宅

我本來都想去湊下,話晒第一次有BB想去睇下。。。
不過。。咁搞法,我老公最唔鍾意同佢地迫,我都唔去啦。。。。

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

好乞人僧呀!!!仲要組團,d商家咁想搵佢哋$不如係上面擺啦:;pppp:香港擺但係佢哋落晒嚟,見到佢哋就僧

cat28christy  agree  發表於 11-7-9 23:18

大宅

陪月勳章

又係班大陸人 !! 其實佢地知唔知佢地自己好黑人憎架!!

大宅

陪月勳章

bb鼠 發表於 11-7-9 09:38
好乞人僧呀!!!仲要組團,d商家咁想搵佢哋$不如係上面擺啦香港擺但係佢哋落晒嚟,見到佢哋就僧 ...

啱!! 叫佢地上大陸擺!!

首頁

尾頁

跳至