影視娛樂

跳至

首頁
12345...9

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

澄清無請假 重申3月已分手 思琦獲樂易玲撐無講大話
星島日報 : 2011-07-09 (星期六) 6:07 AM
(綜合報道)

思琦昨重新投入工作,現身旺角花墟拍攝《寵愛有加》,當得知有記者在場,即放下稿件,並報以微笑讓記者拍照,不過身旁的女工作人員卻不甚禮貌,驅趕記者說:「走開啦!影咩啊?」而其他工作人員亦明顯緊張,車隊為避記者,更天真地兜了一圈,從另一街口進入。

對於被指已跟TVB請假9個月,為北京富商新歡Andy辦婚禮及產子一事,思琦昨日開腔澄清:「我無請假。」問她新男友是否前中國跳水隊員吳帥及是否懷孕?她則不作回應。

暗示豪仔是放料人

另一方面,TVB高層樂易玲昨出席關菊英演唱會記招時,開腔力撐思琦,稱早在3月時已得知他們分了手,但因感到思琦是個倔強之人,曾因與泳豪的感情而推工作,「我記得一次她要拍接吻戲,卻因感情而推掉,事後我跟他們飯聚,解釋始終這行藝人要以工作為重,因泳豪是修讀電影之大學生,所以我在飯聚中提議他當PA,日後有機會才當編導:思琦亦不是個貪錢女孩,被人說將來結婚,嫁個窮導演也不介意,但飯聚後1星期便有報道指我棒打鴛鴦,那是否我多事?從此我不再多事了。」樂小姐似暗示當日是豪仔爆料,通知傳媒指她棒打鴛鴦。

樂小姐又否認思琦向公司請假9個月,當被問到思琦有新歡吳帥時,她說:「一直感到思琦是個好家嫂、好女孩,在身邊對她有好感的人不缺,但過往拍拖時她甚麼也當看不到,我希望她有合適的人發展,希望她盡快收拾心情再去嘗試,(泳豪說思琦懷了孕?)這事不應我說,是他口講出來,我知是甚麼原因。」

cy101  2個都唔信!!!  發表於 11-7-9 22:04
karkar39  C奇之前自己講都話分開咗幾個月架啦  發表於 11-7-9 16:18

大宅

都話條友難甩啦,好不容易甩到都搞到自己形象差曬,真係早飛早著,心軟就搞到唔湯唔水…唉~ 希望 ck 以後識揀d~

sandra28  AGREE  發表於 11-7-10 01:57
happyday5hk  yes  發表於 11-7-10 01:36

子爵府

我都唔希望CK形象差晒...

wcpcelia  agree  發表於 11-7-9 18:12

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有無人買咗明周??? 講咩?

gardenwoods  mini_yan, thanks for sharing!!  發表於 11-7-10 00:01
wcpcelia  thanks  發表於 11-7-9 18:10
mini_yan  http://www.ihktv.com/zh-cn/mingpaoweekly-2226-shirley.html  發表於 11-7-9 15:05

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珊瑚宮

環保接龍勳章

慢慢觀察.....仲有排睇....

sandra28  AGREE  發表於 11-7-10 01:58
amythepooh  yes  發表於 11-7-9 22:06
lok1503  yes, yes...  發表於 11-7-9 21:45
pigpigyy  係呀  發表於 11-7-9 21:41
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

伯爵府

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mini_yan http://www.ihktv.com/zh-cn/mingpaoweekly-2226-shirley.html 發表於 24 分鐘前

睇咗, thanks!!!

珊瑚宮

環保接龍勳章

睇晒... 如ck無講大話. 佢真係慘. 我老公都有d怪獸家人, 99對個仔係冷淡到暈. 當佢透明, 講才會有反應架.
豪仔真係慘, 有個咁o既家庭. 如果佢地真心相愛, 最衰的絕對係佢家人. 話佢阿哥打豪仔呀. 成世俾家人食住...唉.

ps. 當初我係鬧爆ck的 現在又等睇下戲.

happyday5hk  永遠支持ck!!!  發表於 11-7-10 02:17
happyday5hk  比起忽周同一周,我絕對相信明周! 我一早知道,ck不會讓我失望的!  發表於 11-7-10 02:17
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

CK妹未解釋之前, 我都唔信佢係咁O既人.

但見男方家人群起圍插, 嘩....佢真係早走早著.

依家解釋清楚咪幾好.

CK 妹, 加油呀, 你同佢咁多年都無名無份無安全感.
祝福你早日揾到個可以照顧你O既好男人.

dr_cheng  係la, 女仔同得你9年, 好少會走, 人地0甘都要走, 感情實有問題.  發表於 11-7-9 19:14
wcpcelia  我都偏向同情女方的...  發表於 11-7-9 18:10

禁止訪問

別墅

wcpcelia 發表於 11-7-9 14:41
星島日報 : 2011-07-09 (星期六) 6:07 AM
(綜合報道)

我相信樂小姐 , 嗰男既成日話佢係T X B 成日俾人打壓 , 佢 D 演技真係好 4 ... 點捧呀 ? 佢阿哥今年都無係 TxB , 成家作料博見報 , CK 早走早著 ..

[img align=left]http://usera.imagecave.com/kae/e6.gif[/img]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

明報係有公信力既周刊,同其他果 D 唔同,我信明報,亦一早信 CK只係心軟,用有左 BB黎甩個條友,因為真係難甩~

子爵府

引用:澄清無請假+重申3月已分手+思琦獲樂易玲撐

原帖由 wcpcelia 於 11-07-09 發表
(綜合報道)
分手係兩個人既事,好難講邊個啱定唔啱,但個男仔成家係咁數個女仔,又真係幾低裝,而且一個男人連分手呢d事都處理唔好,又真係好難相信佢可以付抬終身。ck妹藉呢件事睇清呢個男人。

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

誰是誰非, 都只有佢兩個當時人才知道, 呢個時候, 真係沉默是金, 少講為妙.

男爵府

醒目開學勳章

EVA222 發表於 11-7-9 15:50
真相係點我唔知.
如果是事實,一早就應該解釋整件事來龍去脈,不能捱打,電視台姐仔聲譽好緊要,觀眾信唔信是另一回事.
總之對人仁慈,即是對自己殘忍
好認同呀!
被人講到長年同時有兩個男人,因被其中一個搞大左個肚先同另一個分手,真係好核突.
點忍...?

mini_yan http://www.ihktv.com/zh-cn/mingpaoweekly-2226-shirley.html另多謝mini yan分享.

大宅

620不嬲好維護自己D仔仔女女, 今次件事真相係點, 只有佢哋自己知. 不過我始終都係覺得CK無眼光, 一個不如一個, 大6佬, no way 啦....至鬼憎!! 睇佢嘅坐姿就想"炳"佢.

首頁
12345...9

尾頁

跳至