影視娛樂

跳至

首頁
45678...11

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

嘩, 好多知情人士

子爵府

回覆 AMY_2011 的帖子

secretrose 係呀, 我就係覺得點解分手, 會係佢老豆同阿哥出黎指責人地呢..唉呢家人真無聊 發表於 1 小時前

其實系CK系明周度數人地成家10宗罪,人地尋日先出黎回應10宗罪;上星期CK 系東張西望 訪問入面話李家放料,咁鼎爺第二日先至出黎話覺得被屈,希望出黎對質(其實一直唔知邊個最岩)。

我打左咁多次已經手軟,但呢D系事實,但好多人有理無理,見到人地大聲就覺得煩,成家出黎就覺得人多欺人少(其實系CK+tbb support,同埋唔系CK 系明周 數埋一直無出聲既施明,人地點會尋日整篇贈言出黎。

邊個搞是非先,好清楚,但人地覺得自己被屈,所以先走出黎!

李家走出黎系對自己無特別好處(大家,尤其唔清楚先後既人,會覺得呢家人好煩),同埋大聲粗魯vs CK 柔弱女子(其實一定唔系咁單純!),看表面D人一定覺得大蝦小,但如果覺得自己被人屈走出黎咁講就系人之常情,澄清下好正常,唔同要屈到病mer!

ABBC  係人地之前o係度講ck先架喎~跟住到前幾日先知o係明周講喎= =  發表於 11-7-11 21:24

子爵府

知多D 發表於 11-7-11 12:55

人地父母教育得好好架,CK 表現神勇,真系一把口夠 插爆 人地全家 架啦,唔洗擔心wor !!!

lailaiha  哈~  發表於 11-7-12 18:51

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我一直都冇信過李家講野:;pppp::;pppp::;pppp:

子爵府

上年10月報紙都有報導:

....剛與無線結束七年賓主關係的泳漢...

http://hkiib.com/viewthread.php?tid=21956

越黎越覺得黎個post 完全無爆料/爆真相,唔系堅唔堅既問題,系無厘頭!

子爵府

我不嬲都唔鐘意李家一家人,拍拖咪拍拖囉,個老豆又講咩還債,而家分手又講晒粗口又盛,,ck妹今次都係慘d...

禁止訪問

引用:Quote:pp6113+發表於+11-7-10+19:16+如無記

子爵府

dragonball0301 發表於 11-7-11 21:58
究竟邊個對人唔對事真係睇到一目了然,人地全家比你串齊咁又點呢?好心積下口德喇。

...

呢D咪有家教既表現 law,CK妹教育學院畢業唔去教書系明智之舉,我個子女如果遇到呢D老師真系應該即刻轉校!

講大話時既轉數唔夠快,前言不對後語,表達不清;但數人全家果篇訪問就超級詳盡兼流暢!學埋呢D野,真系無聊兼且誤人子弟!

琥珀宮

畀面勳章

dragonball0301 發表於 11-7-11 21:58
究竟邊個對人唔對事真係睇到一目了然,人地全家比你串齊咁又點呢?好心積下口德喇。

...

你有你吹, 我有我吹, 你唔啱聽唔好回我post 啦, 想挑起罵戰呀? 過主啦!

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

mouth:大家和氣生財

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大家唔好燥,你我她他都係局外人啫,依家應該係..........calling...阿喂,你叫andy啊係咪? 果個女人都話佢係你架,你出來講兩句好噃,如果唔係好多唔關事嘅人就來要決斗, 搞出人命, 咁就唔好啦!

andy, andy, andy.........calling andy, andy, andy andy andy andy andy andy andy andy ..................你係邊啊‧ 皇帝,你出吓聲啦! 至少俾人聽吓你把聲,确定你係真男人先得架!

citty  AGREE  發表於 11-7-12 13:05

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實如果CK覺得泳豪生日會,係泳豪爆料搵記者影既,咁點解佢仲會同泳豪講自己有左BB呢??貞節好似好緊要架喎,佢既然覺得泳豪會爆料,就更加唔應該同泳豪講自己有BB啦,因為佢明知泳豪會爆架嘛!!

好多人成日話李家無聊又話人地冇品,咁大佬佢地食呢行飯架,日日見到記者,記者問佢地答之嘛,再者一定係有個題目先會搵佢地問架啦!!一開始係CK話俾記者聽同泳豪分手,再黎泳豪咪答囉,再跟住係記者搵到個第三者,再跟住又問李家囉!!我真係唔明,點解李家俾人問之後答,D人又覺得泳豪唔成熟!!但檸檬單野,佢搵阿媽爆料,D人又唔覺得佢有問題既呢??

tobyinlove  系呢單分手事件領會到"港女"呢幾年進化咁快,大多勢利現實、鮮廉寡恥!  發表於 11-7-12 14:01
tobyinlove  呢個世界(尤其香港)系跟紅頂白,side氣!  發表於 11-7-12 13:57
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

禁止訪問

子爵府

如果以下報導屬實,CK系明周訪問過篇公關稿,話新歡系打工仔,咁可能系打有錢老豆既工,應該如之前傳媒爆料系另結有錢新歡,不過系訪問入面淡化,唔想令人覺得自己貪錢(CK fans 應該超開心,真系搵到可以照顧自己既人!),唔怪得東張西望訪問講新歡會喊喊下變得偷笑!

同埋,兩人十幾年前認識已經互有好感,咁就真系應該同新歡一齊先踢走阿傻仔(好多女人【不包括我】覺得劈腿無罪,但好心一早認左佢,唔好講大話)。

今日有新真相(蘋果):

俞越撐吳帥有錢 可以養到思琦

身為楊思琦與吳帥( Andy) 10多年同學兼好友的前港隊跳水隊成員俞越,昨日挺身為二人講說話,他承認 10多年前介紹思琦與吳帥認識,當時他們互有好感,但未有拍拖。俞越說:「以前我哋三個人行得好埋, Andy有話畀我知佢好鍾意思琦,不過唔知佢有冇表白,後來佢知道思琦有豪仔,所以冇行動。」有指思琦一腳踏兩船,俞越說:「冇呢樣嘢,佢哋拍拖都係呢一、兩個月嘅事。」二人如何開始?俞越說:「唔清楚。」

吳帥現時心情怎樣?俞越說:「佢家承受好多壓力,佢同我講,佢愛思琦愛咗咁多年,佢因為愛呢個女人,所以佢接受任何對佢嘅指摘、唔公平嘅對待,或者唔係事實嘅報道,因為佢鍾意思琦,所以會更加愛佢、 take care佢,更加要佢幸福。其實佢唔需要思琦喺呢個圈做嘢,完全可以養到思琦,佢 finance好、 title好,做嘅生意好。」有指吳帥經常問人借錢,俞越說:「以前吳帥住堅尼地城御花園,層樓 4、 5千萬,佢 7、 8歲跳水已經用大哥大電話,佢老竇以前係上市公司主席,佢老竇家返咗內地,喺機構做高官,生意做得好大,係礦產生意。」然而本報獲小額錢債審裁處資料指吳帥 06年欠債唔還,俞越說:「呢樣真係唔清楚,呢啲係佢以前個人嘢,但佢家 background我好清楚。」

EVA222  咁Q癡情,暗戀十幾年,我以為小說至有.  發表於 11-7-12 13:14

子爵府

畀面勳章

tobyinlove 發表於 11-7-12 10:37
如果以下報導屬實,CK系明周訪問過篇公關稿,話新歡系打工仔,咁可能系打有錢老豆既工,應該如之前傳媒爆 ...
呵呵,有錢?無錢?有品?無品?越搞越亂

男爵府

珍珠宮

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

子爵府

甄太太 發表於 11-7-12 10:43
呵呵,有錢?無錢?有品?無品?越搞越亂

今日蘋果訪問果位系新歡既朋友,我覺得可信性好高,應該系有錢新歡!欠債唔還又點,可能人地覺得自己唔系香港,苦主咪繼續苦,自己系內地可以繼續快活!

其實有無品無所謂,戲都有套 "嫁個有錢人",看完大把香港女性 憧憬自己 既 未來...

好似無人拍 "嫁個有品人",就算有既話系 香港呢D現實既地方 應該票房慘淡!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

俞越說:「以前吳帥住堅尼地城御花園,層樓 4、 5千萬,佢 7、 8歲跳水已經用大哥大電話,佢老竇以前係上市公司主席,佢老竇家返咗內地,喺機構做高官,生意做得好大,係礦產生意。」然而本報獲小額錢債審裁處資料指吳帥 06年欠債唔還,俞越說:「呢樣真係唔清楚,呢啲係佢以前個人嘢,但佢家 background我好清楚。--------又話識左十幾年??但又或以前既個人野唔清楚,而家既野就好清楚,咁究竟係清楚定唔清楚架??好鬼亂呀!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

首頁
45678...11

尾頁

跳至