論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我個工人,一放假就化到馬騮屎忽,又白又整對smoke eyes! 真係好難頂!有次放完假後仲見到佢的黑眼綫,唔係化,做乜落淨對眼,即刻叫佢洗乾淨我就唔鍾意呢類工人~

禁止訪問

大宅

回覆 tszyaumama 的帖子

我以前果件又係咁, 放親假就化到鬼5馬6, 前一晚就搽定手指甲油, 又著低胸衫咁, 當時第一次請工人現在睇番轉頭佢有8成出去賺外快......我都頂佢唔順好彩最後佢自己走....

別墅

回覆:介唔介意工人化行粧放假?

佢放假我由得佢點扮都冇所謂,但工作日一定唔得,不過如果見佢扮到鬼五馬六、香水又俗又臭時,我會講笑咁同佢講,佢咁樣著/化妝都唔襯自己,可能試下其他款好睇D,同埋教佢化淡妝好睇好多,之後見佢化妝打扮好咗,就讚下佢,咁佢又開心,我又唔駛煩,幾好呀

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

最好唔好比我見到啦

男爵府

回覆:ypjchan 的帖子

你道行好高,比著我實鬧佢一餐

大宅

畀面勳章

我個件都係化行妝..放假日佢有佢既自由既, 但平時係絕對不可以~

estherlai  agree.  發表於 11-7-12 09:35

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

tszyaumama 發表於 11-7-12 08:37
你道行好高,比著我實鬧佢一餐

我地自己放假個日, 你老細都唔會亦都無權干涉你咩打扮喇! I agree 最多傾計咁同佢講下等佢改

majornelly  放假日做咩都唔到你管,佢都有自由架  發表於 11-7-12 18:56

男爵府

工人放假我由得佢點扮都冇所謂....

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

My advice to the maid -

Beware of your behaviour outside. You should not do anything illegal and should not do anything immoral.
我工人主力負責照顧三隻貓大爺 !!!

珍珠宮

人地都係女子來的

男爵府

畀面勳章

When she is is off, that's none of my business

大宅

畀面勳章

佢放假,佢鍾意化到萬聖節咁都無所謂﹗開工日子唔係咁就得啦﹗

別墅

回覆:介唔介意工人化行粧放假?

好彩老公係化妝師.如果我遲d請果件係咁實叫老公汁汁.如果佢唔肯咪佢番我幫佢落乾淨先囉!廢事嚇親我ah b

大宅

回覆:HelloMifty 的帖子

呢個係人地減壓方法,比d 自由人地啦。

公爵府

好媽媽勳章

人地打扮下都關僱主事?
你係僱主, 唔係佢家長呀!
你返工著到隻雀咁, 如果老闆出聲, 你會做咩反應呢?

大宅

冇得話介唔介意, 我之前果個deep v,低領超短裙, 再加smoky eyes 及披頭散髮...

男爵府

其實見佢唔到, 我都唔理佢, 最衰係比我見到佢出門口!

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

我姐姐一樣,佢的衣著仲過份,佢本身肥,但一放假就著D超緊身的衫及短褲(次次都係), 上星期日,她著件勁緊身的紅色 T-shirt,胸前所有(樓)都唔扣,在我家行來行去,我同佢講請佢尊重下自己,扣番D樓,我話你出去完全唔扣係你的事,在我家請你扣番好,她馬上講(我姐姐最叻駁咀同黑面)係D (樓)自己鬆左,我話咁你就小心D啦,但佢都只係扣左一粒,不過冇再周圍行,激死我

首頁

尾頁

跳至